8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλειώνει η προσπάθεια με την πιο δύσκολη δοκιμασία.Κύπρος – Ισπανία (19:00 ΡΙΚ)

Τέλειώνει η προσπάθεια με την πιο δύσκολη δοκιμασία.Κύπρος – Ισπανία (19:00 ΡΙΚ)

By on 16 Νοεμβρίου, 2023 0 463 Views

Με αντίπαλο την Ισπανία ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρέωσεις της στον πρώτο προκριματικό όμιλο του EURO 2024 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά απο το ΡΙΚ. 

Σε μια διοργάνωση στην οποία η Εθνική μας δεν κατάφερε να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος, θα προσπαθήσει, στον τελευταίο της αγώνα να ολοκληρώσει την προσπάθεια της με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, απέναντι σε μια παραδοσιακά ισχυρή ομάδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει στη Λεμεσό για επίσημο αγώνα για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και θα αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο αφού έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. 

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή για τον αποψινό αγωνα:

Ζοέλ Μολ,Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Στέλιος Ανδρέου,  Ανδρέας Παναγιώτου,  Άντερσον Κορρέια,Κωνσταντίνος Λαϊφης, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, , Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Έκτωρ Κυπριανού, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Σταύρος Γαβριήλ και Ιωάννης Πίττας.

Μετά τον αγώνα με την Ισπανία, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή σε φιλικό αγώνα τη Λιθουανία, επίσης στη Λεμεσό, με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν.