21 Ιουνίου, 2024
  • 21 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πογέτ: “Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα ενότητας και τον Κωνσταντέλια,σε άδειο γήπεδο με το μυαλό στη Γαλλία”

Πογέτ: “Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα ενότητας και τον Κωνσταντέλια,σε άδειο γήπεδο με το μυαλό στη Γαλλία”

By on 18 Νοεμβρίου, 2023 0 803 Views

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της φιλικής νίκης ης Εθνικής Ελλάδας με 2-0 κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και αναφέρθηκε σε αυτά που κράτησε από τον αγώνα.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Οι συνθήκες, ο αγωνιστικός χώρος, το άδειο γήπεδο, το ματς της Τρίτης κόντρα στη Γαλλία που ήταν στο μυαλό μας. Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, κρατάμε τη νίκη και το κλίμα της ενότητας για το πόσο χαρούμενα ήταν τα παιδιά που δώσαμε την ευκαιρία στον Τζαβέλλα να κάνει την 50η συμμετοχή του.

Δεν μπορώ να αναλύσω πολύ τακτικά το παιχνίδι. Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και ξέρω πόσο δύσκολο είναι σε τέτοιες συνθήκες και αντιλαμβάνομαι όταν υπάρχει τέτοια νοοτροπία πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές”.

Για τη χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια και τη συνεργασία του με τον Τσιμίκα:

“Ήταν σημαντικό για μένα πρώτα απ’ όλα. Ήταν σημαντικό ενόψει και των παιχνιδιών του Μαρτίου που είδαμε και ξέρουμε πως θα παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Θα φτάναμε σε αυτό το σημείο χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Τώρα είδαμε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει και τι να προσφέρει. Οπότε ήταν ένα ακόμη θετικό σημείο που κρατάμε ενόψει της συνέχειας”.