6 Ιουλίου, 2024
  • 6 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ:Σήμερα εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα.Στο πέναλτι ήταν σύγκρουση κι όχι ξεκάθαρη παράβαση.Eίχαμε και εμείς πέναλτι

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ:Σήμερα εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα.Στο πέναλτι ήταν σύγκρουση κι όχι ξεκάθαρη παράβαση.Eίχαμε και εμείς πέναλτι

By on 25 Νοεμβρίου, 2023 0 609 Views

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του AΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη:
«Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ελέγξαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, κλείσαμε τους χώρους και δεν τον αφήσαμε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με διαφορική προσέγγιση. Στο πέναλτι ήταν σύγκρουση κι όχι ξεκάθαρη παράβαση. Ο διαιτητής πρέπει να λειτουργεί με τα ίδια κριτήρια, είχαμε κι εμείς πέναλτι στο ξεκάθαρο σπρώξιμο του Κρέσπο στην περιοχή. Δημιουργήσαμε αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Σήμερα εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα».
-Αν υπάρχει πρόβλημα με τους επιθετικούς: «Όταν δεν σκοράρεις το βάρος πέφτει στους επιθετικούς. Ο Τομανέ έπαιξε για δεύτερη φορά στην 11άδα και ήταν καλός. Ο Κβιλιτάια είχε μόνο μια προπόνηση τις τελευταίες μέρες λόγω ενοχλήσεων και τον χρησιμοποιήσαμε στο τέλος για τις εναέριες μονομαχίες, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε καθώς ο Άρης έκανε καθυστερήσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ, θα κοιτάξουμε το μεταγραφικό παράθυρο αλλά ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε και τον Γαβριήλ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Θυμίζω ότι πριν από λίγες αγωνιστικές κυνηγούσαμε. Η πίεση είναι πάντα εκεί, είτε κυνηγάς είτε είσαι στην κορυφή. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, πάντα παίζουμε με την πίεση. Έχουμε τον χαρακτήρα».
-Για Δώνη και Ντβάλι: «Περιμένουμε για τον Ντβάλι να πάρουμε το πράσινο φως από το ιατρικό τεστ και το αναμένουμε σύντομα. Ο Δώνης είναι σε μια διαδικασία, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, σύντομα θα είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει από την αρχή».