26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

By on 28 Νοεμβρίου, 2023 0 529 Views

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ένα «πείραγμα» προς τον παρουσιαστή των βραβείων του ΠΣΑΠΠ, Ντέμη Νικολαϊδη, τοποθετήθηκε για τον διεθνή φορ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και δεν πήρε κάποιο βραβείο κλήθηκε να μιλήσει στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ και βρήκε την ευκαιρία να σταθεί και στον Ιωαννίδη.Μάλιστα με αφορμή το γεγονός ότι ο Νικολαϊδης ρώτησε τον Αλμέιδα για το πόσο θέλει να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και τον Πινέδα για την αγαπημένη του θέση, ο έμπειρος τεχνικός του έθιξε με δόση χιούμορ φυσικά το θέμα αυτό διότι ρώτησε τον Ιωαννίδη για το μέλλον του.

«Δεν θα φύγει ο Φώτης. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου», σχολίασε ο Γιοβάνοβιτς που εξήρε τους γονείς του Ιωαννίδη για το πώς μεγάλωσαν το παιδί τους.

Ειδικότερα σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν βραβεία: το άξιζαν όλοι. Θέλω βέβαια να πω στον Ντέμη ότι στον κ. Αλμέιδα έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα έψαχνε σε ποια θέση είναι καλύτερος. Και όταν πήγε ο Φώτης του είπε ‘εσύ θα φύγεις’ (είπε γελώντας). Δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».