4 Μαρτίου, 2024
  • 4 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Champions League: «Καρφιά» του προέδρου της Ντόρτμουντ για Παρί και Νιουκάστλ.Παίζουμε κόντρα σε κράτη όχι συλλόγους

Champions League: «Καρφιά» του προέδρου της Ντόρτμουντ για Παρί και Νιουκάστλ.Παίζουμε κόντρα σε κράτη όχι συλλόγους

By on 28 Νοεμβρίου, 2023 0 565 Views

Κατά τη διάρκεια μιας Γενικής Συνέλευσης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο πρόεδρος του συλλόγου Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, αναφέρθηκε στους αντιπάλους της ομάδας του στους ομίλου του Champions League, τους οποίους χαρακτήρισε συλλόγους – κράτη.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μέχρι στιγμής πρωτοπόρος του Group F του Champions League, μπροστά από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκάστλ. Σήμερα (28/11) αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μίλαν, στην προτελευταία «στροφή» αυτής της φάσης της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια μιας Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, μίλησε για την ευρωπαϊκή της πορεία και χαρακτήρισε δύο από τις ομάδες του ομίλου συλλόγους-κράτη.

«Σε αυτόν τον όμιλο γιγάντων, είμαστε αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Δεν το περίμενα αυτό αφού είδα την κλήρωση στο Μονακό. Δεν παίζουμε πλέον εναντίον ποδοσφαιρικών συλλόγων, αλλά εναντίον κρατών. Παίζουμε με το Κατάρ, που είναι οι βασικοί ιδιοκτήτες της PSG, και με τη Σαουδική Αραβία, που είναι οι βασικοί μέτοχοι της Νιούκαστλ. Παρόλα αυτά, καταλαμβάνουμε την πρώτη θέση, αλλά ξέρω ότι είναι μια πολύ εύθραυστη ισορροπία και ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την επόμενη μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.