26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Μοιρασιά, «φωτιά» στον όμιλο και… ζωντανή η Γιουνάιτεντ

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Μοιρασιά, «φωτιά» στον όμιλο και… ζωντανή η Γιουνάιτεντ

By on 30 Νοεμβρίου, 2023 0 367 Views

Μπάγερν Μονάχου και Κοπεγχάγη «κόλλησαν» στο μηδέν και τα έκαναν… άνω κάτω στον 1ο όμιλο, εκεί όπου τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη 2η θέση την τελευταία αγωνιστική. Παρέμεινε ζωντανή για τους «16» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Οι συγκινήσεις και το δράμα εξαντλήθηκαν στο πρώτο ματς του 1ου ομίλου, στο συγκλονιστικό 3-3 ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μπάγερν και Κοπεγχάγη δεν ακολούθησαν το παράδειγμά τους και αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Μόναχο, βάζοντας έτσι… φωτιά στο γκρουπ και στα σενάρια πρόκρισης.

Οι Βαυαροί έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «16», όμως στην τελευταία αγωνιστική οι Άγγλοι, οι Τούρκοι και οι Δανοί θα τα δώσουν όλα για να τους ακολουθήσουν στα νοκ-άουτ του Champions League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι αυτοί που… ανακουφίστηκαν από το αποτέλεσμα στην «Allianz Arena», αφού αν οι φιλοξενούμενοι νικούσαν, τότε η ομάδα του Τεν Χαγκ θα έλεγε «αντίο» στην πρόκριση.

Στα του ματς, το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τις δύο αντιπάλους να έχουν αμφότερες τις στιγμές τους. Ο Μίλερ ήταν αυτός που απείλησε στο 27′ για την Μπάγερν, με την Κοπεγχάγη να απαντά στην εξέλιξη της φάσης με τον Μπάρτζι.

Οι Δανοί προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι στο τέλος, όμως στο 87ο λεπτό ο Νόιερ με ασύλληπτη διπλή επέμβαση σταμάτησε τον Ελιονούσι και κράτησε το μηδέν.

Τα πάντα θα μπορούσαν βέβαια να αλλάξουν στο τέλος. Το VAR κάλεσε τη Στεφανί Φραπάρ να ελέγξει το ενδεχόμενο πέναλτι υπέρ της Μπάγερν για χέρι, όμως η Γαλλίδα ρέφερι αποφάσισε μετά από on-field review πως δεν υπάρχει παράβαση και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

1ος όμιλος

Αποτελέσματα
Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3
Μπάγερν – Κοπεγχάγη 0–

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν 5 (11-6) 13
  2. Κοπεγχάγη 5 (7-8) 5
  3. Γαλατασαράι 5 (12-14) 4
  4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 5 (12-14) 4

Τελευταία αγωνιστική (13/12)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν
Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι