16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πέρασε δύσκολα η Ομόνοια από τον Οθέλλο.Κούσουλος και Αλιούμ απάντησαν στο γκολ του Ποπέσκου

Πέρασε δύσκολα η Ομόνοια από τον Οθέλλο.Κούσουλος και Αλιούμ απάντησαν στο γκολ του Ποπέσκου

By on 2 Δεκεμβρίου, 2023 0 2667 Views

Η Ομονοια πήρε για πρώτη φορά φέτος δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και το έπραξε με ανατροπή απέναντι στον Οθέλλο με 2-1 στο «Αμμόχωστος» με τους Κούσουλο και Αλιούμ να βρίσκουν δίχτυα. Με τη νίκη της αυτή πάει στην κορυφή μαζί με Άρη, Παφος  FC και ΑΠΟΕΛ  που είναι και αυτοί στους 26 βαθμούς αλλά με αγώνα λιγότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Οθέλλος προσπάθησε και ήταν απειλητικός απέναντι στους «πράσινους» γι’ αυτό και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ποπέσκου. Η Ομόνοια ήθελε μερικά λεπτά για να βρει τα πόδια της μετά το γκολ και κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου(45+7) με τον Κούσουλο να σκοράρει από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Σεμέδο. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια  μπήκε σαφώς καλύτερη και βελτιωμένη με τον Αλιούμ να φέρνει τούμπα το ματς μετά από υποδειγματική ασιστ του Μπασιρού. Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά και το γκολ αφού ο Οθέλλος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Φαμπιάνο.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου, Ράμος, Σούτο (80′ Μπραμπίγια), Ποπέσκου (64′ Σανγκαρέ), Καστάνας (80′ Γιάσο), Ανάνγκ (46′ Μαμαντού), Ουεσλάτι (80′ Κατσιατή).
Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Χριστοδούλου, Λιμπόμπε, Γκαρσία, Μιτσής, Ιωάννου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (30′ Ψάλτης), Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλος (46′ Χαραλάμπους), Μπέζους (73′ Φράνσον), Σεμέδο, Αλιούμ, Ανσαριφάρντ (85′ Λανγκ).
Στον πάγκο: Ουζόχο, Λέζιακς, Μίλετιτς, Προκοπίου, Ζαχαρίου, Κασάμα, Άμο.

ΓΚΟΛ: 37′ Ποπέσκου/ 49′ Κούσουλος, 59′ Αλιούμ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάνγκ, Ράμος/ Αυγουστή (πρ.), Χαραλάμπους, Φράνσον, Αλιούμ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1700.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Εγγλέζου Νικος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας