27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MIΛΟΓΕΒΙΤΣ:Είναι δύσκολο αλλά σύντομα θα έρθουν καλά αποτελέσματα.Ο Απόλλωνας δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με έναν βαθμό

MIΛΟΓΕΒΙΤΣ:Είναι δύσκολο αλλά σύντομα θα έρθουν καλά αποτελέσματα.Ο Απόλλωνας δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με έναν βαθμό

By on 3 Δεκεμβρίου, 2023 0 301 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Οι δηλώσεις του Σέρβου:

«Ευχαριστούμε στον Εθνικό για την φιλοξενία. Ήρθαμε αποφασισμένοι για βαθμούς, θέλαμε τους βαθμούς της νίκης. Δουλέψαμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα. Θέλαμε να κάνουμε καινούρια αρχή και να τα αφήσουμε όλα πίσω. Τελικά ήρθαμε, τα πράγματα άρχισαν καλά, προηγηθήκαμε και μετά χωρίς να μας απειλήσει ο Εθνικός ισοφάρισε και πάλι ξανά από την αρχή. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα και μετά το δεύτερο γκολ έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ρίξαμε όλους τους επιθετικούς, προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε. Βάλαμε το δεύτερο γκολ, είχαμε την μεγάλη ευκαιρία που δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα αυτό. Μπράβο στον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά σύντομα θα έρθουν καλά αποτελέσματα».

Ο Απόλλωνας έχει καλούς ποδοσφαιριστές, τι φταίει; «Μπήκε και ο Σαγκάλ που μόνο ένα 30λεπτο μπορούσε, ο Σέλβικ επέστρεψε αλλά δεν είχε ρυθμό. Μακάρι να ήταν ένα το πρόβλημα θα το βρίσκαμε και θα είχε λυθεί. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το αξιολογούμε γιατί ναι μεν ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά από 1-3 ευκαιρίες του αντίπαλου δεχόμαστε γκολ. Μετά τα γκολ του αντιπάλου μπήκε και η πίεση μετά και τα όσα προηγήθηκαν, λείπει το καθαρό μυαλό»

Χάσατε ή πήρατε έναν βαθμό; «Ήρθαμε για τη νίκη που την θέλαμε για χίλιους λόγους. Οι ευκαιρίες είναι το παιχνίδι. Μακάρι να έμπαινε κα να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Όταν κυνηγάς το σκορ και ισοφαρίζεις είναι πιο γλυκός ο βαθμός αλλά ο Απόλλωνας δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με έναν βαθμό».