20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχασε και τον Ουαγκέ για τον Δεκέμβριο η Ανόρθωση. Μετρά αντίστροφα ο Γκερέρο

Έχασε και τον Ουαγκέ για τον Δεκέμβριο η Ανόρθωση. Μετρά αντίστροφα ο Γκερέρο

By on 5 Δεκεμβρίου, 2023 0 479 Views

Ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί ο Γκαγιέγο για την άμυνα της Ανόρθωσης. Μετά τους Φερέρ και Γκαρσία θα στερηθεί και τον Ουαγκέ τον κορυφαίο μέχρι στιγμής δεξιό μπακ του πρωταθλήματος    

Ο Μούσα Ουαγκέ πέρασε από νέες εξετάσεις για την θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα νέα δεν είναι καλά  αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες θα απουσιάσει  σε όλα τα παιχνίδια του 2023 και αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος!

Ο Ουαγκέ, εκτός από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, θα χάσει Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα, όπως και τον αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΑΔ (13/12).

 Πρώτη επιλογή για την θέση στο άκρο της άμυνας είναι  ο Μηνάς Αντωνίου χωρίς να αποκλείονται κάποιες άλλες σκέψεις από τον Γκαγιέγο. Με τον Εθνικό θα απουσιάζει και ο Τσίκο οπότε ο προπονητή της Κυρίας έχει αρκετά να σκεφτεί για την 11αδα που θα παρατάξει στο Δασάκι.

Στα ευχάριστα είναι ότι άρχισε να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του Γκερέρο  που δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνιση του στην αποστολή πριν από τα Χριστούγεννα.