20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ta Meri Finance – Αρχάγγελος». Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία

«Ta Meri Finance – Αρχάγγελος». Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία

By on 7 Δεκεμβρίου, 2023 0 708 Views

Ήταν γνωστή από καιρό η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την εταιρεία «Ta Meri Finance», μια συμφωνία που αφορούσε την μετονομασία του προπονητικού κέντρου και να που βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η «Ta Meri Finance», η πρωτοποριακή ψηφιακή επιλογή για οικονομικές και επενδυτικές συναλλαγές απόκτησης αυτοκινήτων, ανακοινώνουν τη χορηγική τους συνεργασία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.

Το λογότυπο της «Ta Meri Finance», ήδη έχει «ντύσει» το προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος, το οποίο πλέον μετονομάζεται σε «Ta Meri Finance – Αρχάγγελος».

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ Πρόδρομος Πετρίδης χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που προσθέτουμε ένα νέο συνεργάτη στη χορηγική μας ομάδα. Μια νέα εταιρεία που επιλέγει να συνεργαστεί με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, γνωρίζοντας την επιρροή της, στην κυπριακή αγορά. Πρόθεση μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις με το νέο μας χορηγό και γι’ αυτό καλώ τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες του, δείχνοντας και την έκταση του κόσμου μας»

Ο εκτελεστικός Διευθυντής της «Ta Meri Finance», δήλωσε:

«Η χορηγική μας συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ, για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την «Ta Meri Finance».

Είμαστε γεμάτοι με απέραντη ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό για αυτή τη συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια απλή χορηγία. Είναι μια απόδειξη των κοινών μας αξιών της αριστείας, της αφοσίωσης και της επιδίωξης του μεγαλείου.

Πιστεύουμε στη δύναμη των ισχυρών συνεργασιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που ευθυγραμμίζουμε την επωνυμία μας με το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα με κύρια στοιχεία, την ανθεκτικότητα, το πάθος και πνεύμα νικητή.

Θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας, αλλά και μια ευκαιρία να συνδεθούμε με την κοινότητά μας, να μοιραστούμε το πάθος μας για αριστεία στη χρηματοδότηση αυτοκινήτων και να αποδείξουμε τη δέσμευσή μας ότι μπορούμε να κάνουμε την απόκτηση αυτοκίνητων που αποτελούν όνειρο, να γίνει πραγματικότητα.

Η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού που υπόσχεται να φέρει καινοτόμες λύσεις χρηματοδότησης αυτοκινήτων πιο κοντά σε όλους.

Ανυπομονούμε για μια σεζόν με κοινές επιτυχίες, τόσο στο γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και στον τομέα της χρηματοδότησης αυτοκινήτων»