4 Μαρτίου, 2024
  • 4 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΛΑΚΗΣ:Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο…Να είστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του

ΤΣΟΛΑΚΗΣ:Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο…Να είστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του

By on 8 Δεκεμβρίου, 2023 0 1270 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε οα είστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας βρει τον δρόμο του». υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα Άγγελος Τσολάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 επί του Οθέλλου που ήταν η πρώτη νίκη των κυανολεύκων μετά από πέντε αγώνες.

Aναλαυτικά:

«Μια δύσκολη βδομάδα, ο Απόλλωνας να κάνει πέντε αγώνες χωρίς νίκη είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το θέλαμε πάρα πολύ, το δείξαμε από την αρχή. Δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες μέρες για να αλλάξουμε την ψυχολογία των παιχτών. Κάναμε ένα σοβαρό, μεστό, παλικαρίσιο παιχνίδι, απ’ την αρχή, δείξαμε απ’ την αρχή πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς, να συγχαρώ τους παίχτες. Όμως σεμνά, ταπεινά, ο Απόλλωνας πρέπει να συνηθίζει να κερδίζει, αυτοί είμαστε, αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένα καλό ξεκίνημα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει,

Να συγχαρώ τους παίχτες. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε, τους παλαίμαχους, τον κόσμο, απίστευτη η αγάπη του. Συνεχίζουμε σεμνά, ταπεινά, έχουμε την Τετάρτη κύπελλο, την Κυριακή Σαλαμίνα. Και βλέπουμε.

Να συγχαρώ τον Οθέλλο, πολύ καλή ομάδα πραγματικά, και το υφιστάμενο σταφ και τον Αλέξη Γαρπόζη που την έχτισε, σκληροτράχηλη, νομίζω πρώτη φορά χάνει με αυτό το σκορ και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσει έτσι θα δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Αν η νίκη σημαίνει περισσότερο από τρεις βαθμούς: «Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Είναι τρεις βαθμοί, σεμνά, ταπεινά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για Φιλιώτη και Ποντικό που έπαιξαν βασικοί: «Το ποιοι παίζουν και αν είναι Κύπριοι ή όχι… Αυτές τις τρεις μέρες πιστέψτε με, οι παίχτες έδειξαν μεγάλη προσπάθεια και θέληση. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να δουλεύουν στις προπονήσεις. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Πιστεύω σε αυτούς. Να είστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας βρει τον δρόμο του».

Για το ότι οι δύο προηγούμενοι υπηρεσιακοί έμειναν στην ομάδα και είχαν επιτυχίες κι αν ο Απόλλωνας «θέλει τον Άγγελο του και όχι τον Γερμανό του»: «Με φώναξε ο πρόεδρος να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει. Όσο με χρειαστεί η ομάδα μου, είναι περισσότερο από οικογένεια, θα είμαι εδώ».

Για τη δήλωση Μιλόγεβιτς πως ο Απόλλωνας δεν έχει προσωπικότητες: «Την απάντηση τη δίνουμε στο γήπεδο. Είδατε ότι οι παίχτες μετά το γκολ μαζεύτηκαν… πέρασαν δύσκολα. Πέρασαν δύσκολα, τους καταλαβαίνω. Είμαι δίπλα τους, θα τους στηρίξω. Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο, δεν θέλω να σχολιάσω καμία δήλωση».