8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Περιμένει νέα για Τιουνέ ο Γκαγιέγο με τη σκέψη στην ΕΝΑΔ και τον Οθέλλο(αποφασίζει για Κάργα-Τεχέρα)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Περιμένει νέα για Τιουνέ ο Γκαγιέγο με τη σκέψη στην ΕΝΑΔ και τον Οθέλλο(αποφασίζει για Κάργα-Τεχέρα)

By on 11 Δεκεμβρίου, 2023 0 743 Views

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η νίκη της Ανόρθωσης στο Δασάκι για πολλούς λόγους γι αυτό πανηγυρίστηκε με απόλυτη ικανοποίηση από τον κόσμο και τους παίκτες.

Η ομάδα του Γκαγιέγο παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες που υποχρέωσαν τον προπονητή να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα, αντιμετώπισε ένα αξιόλογο αντίπαλο στην έδρα του που έπαιξε αμυντικά με δύναμη, ένταση  και που έσπαζε το ρυθμό του αγώνα. Συνάντησε γερή αντίσταση η Ανόρθωση αλλά στο τέλος πήρε αυτό  που άξιζε και έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις κρατώντας την απόσταση από τις ομάδες που την ακολουθούν στην μάχη της εξάδας.

 Η νίκη πάντως όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν χρυσάφι με τον Γκασάμα να δίνει πάλι τη λύση στο γκολ και να δικαιώνει αυτούς που πίστευαν σε αυτόν και ακόμα όταν δεν ήταν έτοιμος να δείξει την αξία του.

Η νίκη πάντως είχε και συνέπειες σε ένα δυνατό και σκληρό σε κάποιες περιπτώσεις παιχνίδι. Ο Γκαγιέγο θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο αγώνα θα εκτίσουν την ποινή τους Κάργας και Τεχέρα που συμπλήρωσαν κάρτες. Κάργας σίγουρα θα εκτίσει την ποινή του με τον Οθέλλο και θα καλύψει το κενό του ο Κορρέα που αγωνίστηκε καις το β ημίχρονο στο Δασάκι.

Για τον Τεχέρα ίσως περιμένει ο Γκαγιέγο το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Τιουνέ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγώνα με τον Εθνικό. Αν υπάρχει θέμα να χάσει τον αγώνα με τον Οθέλλο ίσως να περιμένει να εκτίσει με τη Ν. Σαλαμίνα ο Τεχέρα την ποινή του.

 Το ευχάριστο είναι ότι ο Τσίκο θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα  κυπέλλου της Τετάρτης με την ΕΝΑΔ και θα λύσει τα χέρια του Γκαγιέγο με άλλη μια επιλογή στην επίθεση.

Επισροφή άλλου τραυματία για αυτή την βδομάδα δεν αναμένεται ωστόσο στα θετικά είναι η βελτίωση του βαθμού ετοιμότητας τόσο του Χυσοστόμου όσο και του Μουσοντά που μπορούν να δώσουν βοήθειες ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Αντωνίου στο δεξί άκρο της άμυνας όπου κάλυψε το κενό του τραυματία Ουαγκέ.

Εν αναμονή των εξετάσεων του Τιουνέ ο Γκαγιέγο άρχισε δουλειά για τον αγώνα του κυπέλλου όπου αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες του πάγκου για να πάρουν ανάσα βασικοί ενόψει και του αγώνα με τον Οθέλλο το Σάββατο.