20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΝΤΗΣ:Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια…η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη

ΣΑΝΤΗΣ:Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια…η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη

By on 15 Δεκεμβρίου, 2023 0 402 Views

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των χορηγών, ο Πρόεδρος του δ.σ της εταιρείας Ανδρέας Σάντης προχώρησε σε πολύ σημαντικές τοποθετήσεις όσον αφορά στο μ’έλλον της εταιρείας.Ενώ η ομάδα τόνισε είναι δεμένη σαν οικογένεια η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη. Χωρίς να το αναφέρει φωτογραφίζει τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαίδη ο οποίος έφυγε…αλλά έμεινε και με διάφορες τακτικές δεν απελευθερώνει τις μετοχές του ούτε έχει καλύψει τις εκκρεμότητες της προηγούμενης χρονιάς που προέκυψαν με λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις της δικής του διοίκησης με αποτέλεσμα η διοίκηση Ανδρέα Σάντη να βρίσκει ψηλά εμπόδια στην αντιμετώπιση οικονομικών προβλημάτων που προκύπτουν από την προηγούμενη καταστροφική χρονιά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το εγχείρημα της ποδοσφαιρικής εταιρείας δημιούργησε προστριβές στον κόσμο της Ανόρθωση πριν καν δημιουργηθεί. Το μοντέλο της εταιρείας μπορεί αν δουλέψει μόνο όταν υπάρχουν άτομα ή οργανισμός που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το οικονομικό κόστος της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, ο διαχωρισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον σύλλογο δημιουργεί δυσλειτουργία, αντιπαραθέσεις και προστριβές.

Στην παρούσα φάση χρειάζεται να υπάρχει ένα ΔΣ ευέλικτο, για να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις. Η Ανόρθωση είναι μία, οι υφιστάμενες συνθήκες μόνο με μια διοίκηση μπορούν να υλοποιηθούν.

Η Ανόρθωση χρειάζεται ξεκάθαρες λύσεις τώρα. Αύριο θα είναι αργά. Αναστάτωση θα υπάρχει αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε με το συγκεκριμένο πλάνο που μας οδηγεί σε αδιέξοδα.

Δεν θα φοβηθούμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για να καθαρίσει το τοπίο. Μέχρι τώρα συμβιβαζόμασταν, τώρα θα μπει το μαχαίρι στο κόκαλο. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με ένα δ.σ. Όταν κι αν έρθει επενδυτής, τότε θα αποφασίσουμε. Πρέπει να σταματήσουν οι προσωπικές ατζέντες που κρατούν αιχμάλωτη την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη! Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια».