26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθοριστική μάχη Απόλλωνα-Άρη για τους στόχους τους. Η Πάφος FC φαβορί κόντρα στην ΑΕΖ(τα δεδομένα στη βαθμολογία, πρόγραμμα, συνέχεια)

Καθοριστική μάχη Απόλλωνα-Άρη για τους στόχους τους. Η Πάφος FC φαβορί κόντρα στην ΑΕΖ(τα δεδομένα στη βαθμολογία, πρόγραμμα, συνέχεια)

By on 14 Ιανουαρίου, 2024 0 341 Views

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Στις 16:00 η Πάφος FC φιλοξενεί την ΑΕΖ Ζακακίου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Δόξα. Αργότερα, στις 19:00 η αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άρη στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με τους γαλάζιους να είναι τυπικά γηπεδούχοι.

H Πάφος με νίκη θα παραμείνει στις ψηλές θέσεις και θα εκμεταλευθεί την ήττα του ΑΠΟΕΛ για να είναι σε επαφή και με την κορυφή. Μετά την ήττα σοκ από την Δόξα δεν έχει άλλα περιθώρια για να πέσει θύμα άλλης έκπληξης σήμερα για να μην εκτροχιαστεί. Από την πλευρά της η ΑΕΖ θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Στο ντέρμπι της Λεμεσού ο Απόλλωνας αν θέλει να βλέπει την πρώτη εξάδα πρέπει να κερδίσει τον Άρη που και αυτός θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει στους 4 βαθμούς την κορυφή.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ

 Η δεύτερη ημέρα της 19ης αγωνιστικής έφερε νέα δεδομένα στη βαθμολογία. Ανόρθωση και Ομόνοια εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι και με τις νίκες τους επί της ΑΕΛ και της Δόξας αντίστοιχα, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στο -2 και στο -4 αντίστοιχα.

H Oμόνοια πολύ πιο άνετα απ όσο θα υπολόγιζε κέρδισε τη Δόξα 5-1 ηρέμησε, και έχει τώρα τον χρόνο ο νέος προπονητής να δουλέψει για να αλλάξει αυτά που θέλει στην ομάδα ενώ το μπαλάκι για ενίσχυση είναι στα χέρια του Γιάνσον και αφού η ομάδα πλησίασε ξανά την κορυφή θα γίνουν μεταγραφές για ενδυνάμωση του ρόστερ..

Η Ανόρθωση που είχε το πιο δύσκολο έργο της ημέρας κέρδισε έστω και με άγχος και ιδρώτα την ΑΕΛ 1-0 και πλησίασε στους δυο βαθμούς το πρώτο ΑΠΟΕΛ και κράτησε τη δεύτερη θέση.

Ο Γκαγιέγο ελπίζει ότι είναι η τελευταία φορά πουν είχε τόσες μαζεμένες απουσίες. Επέστρεψαν στην αποστολή Κάργας,Ιωάννου, ο Τιουνέ είναι καλύτερα, Ο Μακού έκανε ντεπούτο στις καθυστερήσεις .Ο Γκερέρο πήρε ολόκληρο 90λεπτο και είναι θέμα χρόνου να βρει τον εαυτό του, ο Τεχέρα εξέτισε την ποινή του ο Περέα αυτή τη βδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του οπότε θα έχει περισσότερες επιλογές.

Πολύ μεγάλο διπλό για την Καρμιώτισσα επί του Οθέλλου , με το οποίο κατάφερε να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                    

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου

 Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ 2-1

 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ 0-1

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου

17:00 Οθέλλος – Καρμιώτισσα (Cytavision)

Ομόνοια – Δόξα 5-1

Ανόρθωση – ΑΕΛ 1-0

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου

16:00 Πάφος FC – ΑΕΖ (Cablenet)

19:00 Απόλλων – Άρης (Cytavision)

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

19:00 Ομόνοια 29Μ – Ανόρθωση (ΓΣΠ)

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου

19:00 Εθνικός Άχνας – Άρης

19:00 ΑΕΚ – Οθέλλος Αθηαίνου

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου

19:00 ΑΕΖ – ΠΑΕΕΚ

19:00 Ολυμπιακός – Πάφος FC

19:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Ο αγώνας του Απόλλωνα με την ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

20η αγωνιστική

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου

17:00 Δόξα Κατ – Απόλλων(Cytavision)

19:00 ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας(Cytavision)

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου

16:00 ΑΠΟΕΛ – Οθέλλος (Cablenet)

19:00 Καρμιώτισσα – Ν.Σαλαμίνα(Cablenet)

19:00 ΑΕΖ – Ομόνοια(Cytavision)

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου

19:00 Άρης – Ανόρθωση(Cytavision)

19:00 ΑΕΚ – Πάφος FC (Primetel)