7 Οκτωβρίου, 2024
  • 7 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Περέα στη διάθεση του Γκαγιέγο από αύριο.Έγινε η εγγραφή του στην Ανόρθωση

Ο Περέα στη διάθεση του Γκαγιέγο από αύριο.Έγινε η εγγραφή του στην Ανόρθωση

By on 15 Ιανουαρίου, 2024 0 481 Views

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Ομόνοια 29Μ στο ΓΣΠ αύριο (16/1)για τον θεσμό του κυπέλλου και ο προπονητής θα έχει στη διάθση του πολλές επιλογές για να μπορέσει να δώσει χρόνο σε κάποιους που επιστρέφουν απο τρυματισμούς και στους νεοφερμένους.

Στην διάθεση του Γκαγιέγο εκτός από τον Μκούν που μπήκε αλλαγή για λιγα λεπτά στον αγώνα με την ΑΕΛ θα είναι και Αλμπέρο Περέα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Μετά από αίτημα της Ανόρθωσης ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ισπανίας το πιστοποιητικό του Alberto Perea Correoso (19.12.1990). Το πιστοποιητικό παραλήφθηκε και ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας».

Ο αγώνας με την ΑΕΛ πέρασε στην ιστορία και η νίκη ήταν πολύ σημαντική με βάση τα δεδομένα των απουσιών,και τις δυασκολίες του αγώνα.

Ο Γκαγιέγο ελπίζει ότι ήταν η τελευταία φορά πουν είχε τόσες μαζεμένες απουσίες. Επέστρεψαν στην αποστολή Κάργας,Ιωάννου(έπαιξε και αλλαγή ο Κύπριος μέσος), ο Τιουνέ είναι καλά, Ο Μακού έκανε ντεπούτο στις καθυστερήσεις .Ο Γκερέρο πήρε ολόκληρο 90λεπτο και είναι θέμα χρόνου να βρει τον εαυτό του, ο Τεχέρα εξέτισε την ποινή του ο Περέα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του οπότε θα έχει περισσότερες επιλογές.Ο Τσίκο λογικά θα επανέλθει (δεν θα είναι στην αποστολή για το κύπελλο αλλά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη)και έχει πολλά να προσφέρει ενώ και ο Ουαγκέ αναμένεται να επανέλθει στις καλές του εμφανίσεις αφού μετά την επιστροφή του δείχνει επηρεασμένος από την αποχή.

Παράλληλα οι Κίκο και Χρυσοστόμου έδειξαν ότι είναι πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του Γκαγιέγο,όπως και ο Αντωνίου. Με την εγγραφή των νέων παικτών,την επιστροφή του Τσίκο και των τραυματιών αλλά και την θετική παρουσία αυτών που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά,μεγαλώνει το ρόστερ της Ανόρθωσης έτσι που να της επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη δύσκολη συνέχεια και να ελπίζει στην επίτευξη των στόχων της.