7 Οκτωβρίου, 2024
  • 7 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΣΕΔΟ:Mια ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα…(Έτσι είναι η ζωή του προπονητή, το σχόλιο του για πιθανό θέμα αλλαγής του)

ΚΑΡΣΕΔΟ:Mια ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα…(Έτσι είναι η ζωή του προπονητή, το σχόλιο του για πιθανό θέμα αλλαγής του)

By on 22 Ιανουαρίου, 2024 0 465 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ ο τεχνικός της Πάφου, Νταβίντ Καρσέδο. 

”Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σαφώς από το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε, οι παίχτες είχαν καλή παρουσία. Είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί στο τελείωμα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν καλά οργανωμένες οι γραμμές μας. Ξέραμε πως παίζει η ΑΕΚ και κλείσαμε καλά τους χώρους. Θυμάμαι να είχαμε τρεις ευκαιρίες στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μόνο όταν σκοράρεις κερδίζεις και εμείς δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήρθε να μας στηρίξει με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Τον απογοητεύσαμε, δεν μας άξιζε να χάσουμε αφού μια ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα”.

Για τι πρέπει βελτιώσει η ομάδα ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες αφού ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια:

”Δεν ήταν αρκετή σήμερα η προσπάθεια. Σε πέντε μέρες έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα.  Θα ξεκουράσουμε του παίχτες και θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα καλά που είχαμε σήμερα και να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια”. 

Μετά από ερώτηση για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είναι υπό πίεση: «Ξέρουμε εμείς οι προπονητές ότι κάθε βδομάδα δίνουμε τεστ για να μείνουμε στην ομάδα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε δυνατότεροι κάθε αγώνα».