26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Με… ζόρι στο -1 από την κορυφή

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Με… ζόρι στο -1 από την κορυφή

By on 21 Φεβρουαρίου, 2024 0 464 Views

Ο Χάαλαντ λύτρωσε τη Σίτι, η οποία με αρκετό άγχος επικράτησε 1-0 της Μπρέντφορντ και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή.

Σίτι αγχώθηκε, ωστόσο ο Χάαλαντ φρόντισε να δώσει τη νίκη 1-0 κόντρα στη Μπρέντφορντ και παράλληλα να τη στείλει στο -1 από την κορυφή.

Ο Πεπ άφησε τον Ντε Μπρόινε στον πάγκο, ο Νορβηγός το πήρε πάνω του και η Σίτι κυριάρχησε στο πρώτο 20λεπτο.Οι γηπεδούχοι έκλεισαν την αντίπαλο στην περιοχή της και απειλούσαν χωρίς όμως να έχουν ουσία. Αλλωστε, η Μπρέντφορντ μετά την τεσσέρα από τη Λίβερπουλ ήταν πιο πειθαρχημένη στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Μπομπ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Μι έδιωξε στη γραμμή.

Η Σίτι έκλεισε ξανά την Μπρέντφορντ στα καρέ της και στο 71′ οι τρεμπλούχοι κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό. Αρκούσε ένα γλίστρημα του Άγιερ, και ο Χάαλαντ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, με Με αυτό το γκολ, ο Νορβηγός σούπερ σταρ κατάφερε να έχει σκοράρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο τον οποίο έχει αντιμετωπίσει σε επίπεδο πρωταθλήματος με τη γαλάζια φανέλα!

Το ματς θα μπορούσε να σφραγίσει στο 80′ όταν ο Γουόκερ έδωσε νέο γκολ στον Χάαλαντ, αλλά ο Άγγλος ήταν για χιλιοστά οφσάιντ πριν κάνει το γύρισμα στον Νορβηγό. Οι παίκτες του Πεπ κράτησαν την μπάλα και διατηρήθηκε το 1-0.