13 Απριλίου, 2024
  • 13 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA:Κρίθηκε ότι ο Αναστασίου είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο που του ανατέθηκε στην ομάδα. Οι λόγοι που οδήγησαν τον Παπασταύρου σε αυτή  την επιλογή

OMONOIA:Κρίθηκε ότι ο Αναστασίου είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο που του ανατέθηκε στην ομάδα. Οι λόγοι που οδήγησαν τον Παπασταύρου σε αυτή  την επιλογή

By on 22 Φεβρουαρίου, 2024 0 487 Views

O εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, με τοποθετήσεις του αναφέρεται στην πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου, στο ρόλο και τα καθήκοντα του Ελλαδίτη, στο κεφάλαιο «νέος προπονητής», στη φετινή σεζόν, στο αν θα γίνουν νέες αλλαγές, στη φετινή σεζόν κι όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Η πρόσληψη του κ. Αναστασίου εντάσσεται στο πλαίσιο των όσων είχε δηλώσει ο Πρόεδρος στην πρόσφατη συνέντευξή του, σχετικά με αλλαγές όσο αφορά το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Αυτή την χρονική περίοδο ο Πρόεδρος έχει αναλάβει προσωπικά μια βαθιά αξιολόγηση των δεδομένων στην ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, θα καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα και αποφάσεις. Αποφασίστηκε η δημιουργία αυτής της θέσης στην ομάδα, του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και κρίθηκε ότι ο κ. Αναστασίου είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει αυτόν τον σημαντικό ρόλο, κυρίως λόγω της μακράς εμπειρίας που έχει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, των γνώσεων που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια, του δικτύου που ανέπτυξε, ενώ επίσης είναι ένας άνθρωπος που δούλεψε ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, γνωρίζει τον Σύλλογο, το εκτόπισμα, τον χαρακτήρα και τη δυναμική του, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και ο κ. Αναστασίου έχουν συνεργάστηκαν ξανά».

ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ: «Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωσή μας, ο κ. Αναστασίου προσλήφθηκε στη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2026. Υπό τη θέση αυτή θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει στον κύκλο εργασιών της Ποδοσφαιρικής ομάδας και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και επίσης θα αποτελεί Σύμβουλο της Διοίκησης επί ποδοσφαιρικών ζητημάτων. Σε συνεργασία με τον νέο Προπονητή και το Τμήμα Σκάουτινγκ θα έχουν υπό την ευθύνη τους τον προγραμματισμό, δηλαδή – ανάμεσα σε άλλα – την αξιολόγηση του ρόστερ μας, τον εντοπισμό των μεταγραφικών μας αναγκών και την πρέπουσα στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Απ’ εκεί και πέρα, λόγω της ανάγκης που δημιουργήθηκε με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Ρέιχνταλ, ο κ. Αναστασίου θα είναι υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ. Αναστασίου έχει αναλάβει άμεσα τη θέση για την οποία προσλήφθηκε, δηλαδή του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και συνεπώς έχει αναλάβει άμεσα και τα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση αυτή, όπως τα έχουμε περιγράψει προηγουμένως».

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: «Η προσπάθεια είναι να γίνει η πρόσληψη του νέου μας προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να υπάρχει η άνεση του χρόνου για να προχωρήσει ο προγραμματισμός. Θα είναι σημαντικό ο νέος προπονητής να μπορέσει να σχηματίσει και αυτός, μαζί με τον κ. Αναστασίου και το Τμήμα Σκάουτινγκ, μια καλή εικόνα για την ομάδα μας και τις ευρύτερες ανάγκες της, όπως επίσης και να γνωρίσει το πρωτάθλημά μας, το επίπεδο και τις ιδιαιτερότητές του, αλλά και για να σχηματίσει μια πρώτη άποψη για τους ανταγωνιστές μας».

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: «Όπως ανέφερα και προηγουμένως, αυτήν την χρονική περίοδο ο Πρόεδρος μαζί με τη Διοίκηση βρίσκονται σε μια διαδικασία βαθιάς αξιολόγησης σε όλους τους τομείς που αφορούν την ομάδα. Έχουν ήδη γίνει κάποιες αλλαγές όσο αφορά την εσωτερική λειτουργία της ομάδας ώστε να γίνει πιο αποδοτική, ενώ έγινε και η πρόσληψη του κ. Αναστασίου. Απ’ εκεί και πέρα, μέσα από αυτήν τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Πρόεδρος και η Διοίκηση θέλουν να μπορέσουν να κατανοήσουν τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας και τι χρειάζεται να γίνει ώστε να ολοκληρωθεί η δομή και το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με στόχο η ομάδα να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν θα προκύψουν περαιτέρω κινήσεις θα ενημερώσουμε επίσημα τον κόσμο μας. Είναι ακριβώς αυτό που σημειώσαμε και στη χθεσινή μας ανακοίνωση, ο κόσμος να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις για να λαμβάνει τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση».

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ:  «Οι ενέργειες που γίνονται έχουν ως ορίζοντα τόσο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όσο και την επόμενη και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ομάδας. Η Διοίκηση στοχεύει με τις ενέργειες αυτές να βοηθήσει την ομάδα αφενός να διεκδικήσει τους φετινούς στόχους που μοιάζουν εφικτοί αυτή τη στιγμή – και περιμένει από την ομάδα, και αυτή είναι η υποχρέωση όλων, ότι θα δώσει το άπαν των δυνάμεών της για να υλοποιήσει αυτούς τους στόχους – και αφετέρου να έχει τον χρόνο για να ετοιμαστεί έγκαιρα για την επόμενη και γενικά για το μέλλον.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Η ομάδα καταβάλλει μια προσπάθεια για να μπορέσει να επιστρέψει στον δρόμο που πρέπει να βρίσκεται και να δημιουργήσει τις συνθήκες και την προοπτική για να έχει ένα μέλλον όπως το ονειρεύεται ο κόσμος της και η Διοίκηση και όπως αρμόζει στην ιστορία της. Σε αυτήν την προσπάθεια είναι σημαντικό όλοι να κοιτάμε και να πορευόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση, με κοινές φιλοδοξίες, κοινούς στόχους και κίνητρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται όλους δίπλα της, όπως πάντα».

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: «Μπασιρού: Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εκτός με Άρη.

Σίμιτς: Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εκτός με Άρη, Ψάλτης: Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εκτός με Άρη».