13 Απριλίου, 2024
  • 13 Απριλίου, 2024

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φωτιά στη μάχη ανόδου.4 διεκδικούν τρεις θέσεις. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία οδηγούν σε δραματικό φινάλε

By on 31 Μαρτίου, 2024 0 2842 Views

Νέα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας και η «μάχη» για την άνοδο έχει πάρει νέα τροπή με απρόβλεπτη εξέλιξη. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο 1ος στην βαθμολογία έχει μόλις 6 βαθμούς διαφορά από τον 4ο τα λέει όλα.

Έχουν απομείνει μόλις τέσσερεις αγωνιστικές για το φινάλε και Ομόνοια 29ης Μαΐου, ΕΝΠ, Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακός διεκδικούν τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στα μεγάλα σαλόνια. Στους αγώνες αυτούς οι τέσσερεις διεκδικήτριες θα τεθούν αντιμέτωπες σε αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν πολλά.

Η πρωτοπόρος ομάδα του Νεντίμ Τούτιτς, είναι στην κορυφή, στο +3 πλέον από τη 2η θέση και στο +6 από την 4η θέση οπότε έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο αλλά στις τρεις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τους άλλους  διεκδικητές. Οι δύο αγώνες είναι στην έδρα της Ομόνοιας 29Μ η οποία έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής…κάστρο με τον κόσμο στο πλευρό της και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ:

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια 29Μ-ΕΝΠ

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός–Ομόνοια 29Μ

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια 29Μ-Ομόνοια Αραδίππου

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αγία Νάπα-Ομόνοια 29Μ

Η ομάδα του Παραλιμνίου δέχθηκε την ήττα από την Ομόνοια Αραδίππου και έχασε την κορυφή αλλά και βαθμολογικό αβαντάζ από την 3η και 4η θέση. Η διαφορά εκεί έχει μειωθεί στον ένα και τους τρεις βαθμούς. Καλύτερο φαίνεται το πρόγραμμα της Ένωσης που μετά τον αγώνα με την Ομόνοια 29Μ θα αντιμετωπίσει ομάδες που δεν διεκδικούν άνοδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΠ:

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια 29Μ-ΕΝΠ

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΝΠ-FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Πέγεια 2014-ΕΝΠ

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΝΠ-ΑΣΙΛ

Το σύνολο του Χιούγκο Μαρτίνς πέτυχε σπουδαία νίκη επί της ΕΝΠ και απέδειξε ότι δεν θα τα βάλει κάτω για το εισιτήριο της ανόδου. Έχει τις επόμενες αγωνιστικές δύο αγώνες με ομάδες της πρώτης 4άδας και δύο με τις «αδιάφορες» βαθμολογικά ομάδες. Εάν δεν σκοντάψει σαν φαβορί απέναντι σε αυτές και μείνει αήττητη στα ντέρμπι τότε θα έχει κερδίσει την άνοδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ:

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια Αραδίππου-Ολυμπιακός

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αγία Νάπα-Ομόνοια Αραδίππου

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια 29Μ-Ομόνοια Αραδίππου

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια Αραδίππου-FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής

Ο Ολυμπιακός έχει βαθμολογικά το πιο δύσκολο έργο και από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 4άδα. Είναι στην 4η θέση με 47 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την άνοδο. Έχει δύο συνεχόμενα ντέρμπι τα οποία θα κρίνουν εάν μπορεί η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να ανταπεξέλθει στην «μάχη» για επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Εάν τα καταφέρει τότε θα είναι στα χέρια του αφού οι δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι κόντρα σε ΑΣΙΛ και Πέγεια 2014.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ομόνοια Αραδίππου-Ολυμπιακός

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός–Ομόνοια 29Μ

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής-Ολυμπιακός

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός-Πέγεια 2014

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ