22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Πάθος και αγάπη. Με αυτά τα δυο στοιχεία κερδίσαμε τον αγώνα

ΠΙΝΤΟ:Πάθος και αγάπη. Με αυτά τα δυο στοιχεία κερδίσαμε τον αγώνα

By on 14 Απριλίου, 2024 0 193 Views


Οι δηλώσεις του Σα Πίντο μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο:
“Τακτικό, στρατηγικό και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Απέναντι σε μια ομάδα που δεν μας κέρδισε φέτος και ήθελε να μας κερδίσει. Οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ μας και ήμασταν αποτελεσματικοί. Η αποτελεσματικότητα το έκρινε και είμαστε χαρούμενοί γι’ αυτό”

“Δεν την χαρακτηρίζω νίκη τίτλου. Όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Βήμα με βήμα, τελικό με τελικό και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Άρη”

“Η σκέψη μου είναι πως θα κερδίσουμε τον Άρη. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή”

“Οι παίκτες προσπαθούν. Πάντα θέλαμε να κερδίσουμε. Ήταν μια εμφάνιση με καλή στρατηγική. Μόνο έτσι θα κερδίζεις. Πάθος και αγάπη. Με αυτά τα δυο στοιχεία κερδίσαμε τον αγώνα”

Τι είπε στους συναδέλφους της Cablenet:

“Καταπληκτική νίκη φανταστική. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι Ο αντίπαλος ήθελε να μας κερδίσει. Πρέπει να ηρεμίσουμε, να πιστέψουνε ο ένας στον άλλο. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα. Ζήτησα από τους παίκτες μου να παίξουν με καρδιά και πάθος για την ομάδα. Οι παίκτες μου έχουν καρδιά, είναι πολεμιστές. Ήμασταν αγχωμένοι, ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος έχει ποιοτικές μονάδες. Είναι δουλειά μου να βελτιωνόμαστε καθημερινά”.