22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Είμαστε εδώ με όλη μας τη ψυχή και το πνεύμα γι να φέρουμε το ιστορικό πρωτάθλημα στη Λάρνακα

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Είμαστε εδώ με όλη μας τη ψυχή και το πνεύμα γι να φέρουμε το ιστορικό πρωτάθλημα στη Λάρνακα

By on 21 Απριλίου, 2024 0 587 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Ραν Μπεν Σιμόν στη δημοσιογραφική διάσκεψη, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: “Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα, ήρθαμε με αρκετή πίεση στους ώμους μας και ανταπεξήλθαμε. Δεν το κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Σήμερα δεν ψάχνουμε κομπλιμέντα αλλά επιτεύγματα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, έχουμε πολύ καλό ρόστερ, με καλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Είναι ξεχωριστή μέρα, κοιτάμε τη συνέχεια γιατί θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος”.

Ήταν αγχωμένη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο… θέλει να βλέπει την εικόνα μετά του γκολ του Λόπες: “Είμαστε σε ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς, υπάρχει πολλή πίεση και άγχος, και πρέπει να κρατάς σταθερή τη ψυχολογία και τη ψυχραιμία. Είμαι χαρούμενος που είμαι στο στρατόπεδο των νικητών γιατί όλα κρέμονται σε ένα νήμα. Διατηρήσαμε τον έλεγχο γιατί στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για το σημερινό παιχνίδι”.

Όπως όλα δείχνουν… το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ΓΣΠ. Το σχόλιό του: “Είμαστε εδώ με όλη μας τη ψυχή και το πνεύμα. Κάνουμε ό,τι καλύτερο, τα υπόλοιπα τα αποφασίζει μια ανώτερη δύναμη. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το ιστορικό πρωτάθλημα στη Λάρνακα”.