22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διοικούσα Επιτροπή στην Ανόρθωση μέχρι την εκλογική συνέλευση στις 10 Μαίου.Σε λογαριασμό του σωματείου τα λεφτά της εκστρατείας των οργανωμένων

Διοικούσα Επιτροπή στην Ανόρθωση μέχρι την εκλογική συνέλευση στις 10 Μαίου.Σε λογαριασμό του σωματείου τα λεφτά της εκστρατείας των οργανωμένων

By on 24 Απριλίου, 2024 0 659 Views

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το τι έγινε στη συνέλευση εξέδωσε η Aνόρθωση.
Αναλυτικά:
Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 24ης Απριλίου 2024 με παρουσία πέραν των 200 μελών. Με την έναρξη της Συνέλευσης έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της οικονομικής εκστρατείας του Δ.Σ. τα οποία κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικά.

Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. ενημέρωσε ότι υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του, ορίζοντας βάσει της σχετικής πρόνοιας του καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 18:00, στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο αθλητικό κέντρο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.
Μέχρι την διεξαγωγή της Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε από το σώμα της Συνέλευσης Διοικούσα Επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Μιχάλη Νεοφύτου, Σάββα Αβραάμ, Ανδρέα Ανδρέου (Πρόεδρος Συνδέσμου Παλαιμάχων) και Κυριάκο Πραστίτη.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών χαιρέτισε την πρωτοβουλία των Μαχητών για συλλογή χρημάτων που αφορούν την αποπληρωμή του δανείου για το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ενημερώθηκαν ότι όλα τα χρήματα κατατίθενται σε λογαριασμό του Συλλόγου, στον οποίο είναι συνυπογράφοντες οι κ.κ. Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός και Χρίστος Σαββίδης.

Σημειώσεις:

(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, ούτε να εκλέγει ή να εκλέγεται, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2024.

(β) Υποψηφιότητες για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρέπει να κατατεθούν με το καθορισμένο από τον Σύλλογο έντυπο και να υποβληθούν τουλάχιστον 96 ώρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Υποψήφιο για εκλογή στη θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου, το οποίο είναι μέλος για τουλάχιστον 12 μήνες πριν την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας.

(γ) Έντυπα υποψηφιοτήτων καθώς και Σημείωμα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού Συλλόγου αναφορικά με τις υποψηφιότητες και τη διαδικασία εκλογής θα μπορούν να παραληφθούν από τα γραφεία του Συλλόγου από την Πέμπτη 25/4/2024.