20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Δεν θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι ο Γκουαρδιόλα. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025

Δεν θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι ο Γκουαρδιόλα. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025

By on 6 Μαΐου, 2024 0 1627 Views

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως ο Ισπανός τεχνικός δεν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι και έβαλε τέλος στα όνειρα των ανθρώπων της Μπάγερν.

Στην Μπάγερν Μονάχου έκαναν όνειρα επιστροφής του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μόνο που όπως φαίνεται είχαν υπολογίσει χωρίς τον Ισπανό τεχνικό.

Και αυτό γιατί το γραφείο που τον εκπροσωπεί έβγαλε μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Μπάγερν δεν αποτελεί επιλογή και ο Ισπανός προπονητής θα μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον έως το 2025.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Πεπ έχει την Μπάγερν στην καρδιά του, αλλά δεν θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η επιστροφή στην Μπάγερν δεν είναι επιλογή.”