26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Ο Εφραίμ αποχωρεί πρωταθλητής!

By on 11 Μαΐου, 2024 0 2421 Views

Αποχωρεί πρωταθλητής και με τιμές ο Γιώργος Εφραίμ.

Ο Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, σχεδόν δύο μήνες πριν κλείσει τα 35 του χρόνια. Το συμβόλαιο του με τους «γαλαζοκίτρινους» ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, με τον ίδιο να παίρνει πλέον αυτή τη δύσκολη απόφαση.

To AΠΟΕΛ τον τίμησε για την προσφορά του πριν από την απονομή του τροπαίου.

Στο πλευρό του και η σύζυγος  του Χριστιάνα Αριστοτέλους, με τα παιδιά της Μελίνα και Αντρέα, στην πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του.

Ο Εφραίμ κέρδισε 7 πρωταθλήματα με το ΑΠΟΕΛ και τρία κύπελλα.

Ο Γιώργος Εφραίμ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Είναι ευτυχισμένη μέρα για μένα. Νιώθω ανάμεικτα. Τώρα έγινα και εγώ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Είναι σημαντικό που έφυγα ως πρωταθλητής. Έχει λίγο καιρό που πήρα την απόφαση. Έβλεπα ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και έτσι όπως ξεκίνησα με το ΑΠΟΕΛ ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου. Ο Θεός βοήθησε να τελειώσω με τον ωραιότερο τρόπο ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, διότι με άντεξε στις ιδιοτροπίες, αλλά και τα Σαββατοκύριακα που χάσαμε ως παίκτες. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές από το 2014 που είμαι στο ΑΠΟΕΛ, τα τεχνικά επιτελεία και το προσωπικό της ομάδας».

Το σημαντικότερο πρωτάθλημα σου; «Η αποψινή βραδιά ξεχωρίζει. Όσο για τα γκολ είμαι περήφανος που τα σημείωσα. Με τη Μπιλμπάο, με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ είναι κάποια που ξεχωρίζω. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τη συνέχεια με «καθαρό» μυαλό. Η διοίκηση και οι υπεύθυνοι θα «χτίσουν» μία νέα ομάδα με σταθερό κορμό και θα δυναμώσουν την ομάδα εκεί που χρειάζεται. Θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου».