2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άθλος του κόσμου της Ανορθωσης Κάλυψε το στόχο σωτηρίας του Α.Παπαδόπουλος.Τωρα η ώρα των παραγόντων

Άθλος του κόσμου της Ανορθωσης Κάλυψε το στόχο σωτηρίας του Α.Παπαδόπουλος.Τωρα η ώρα των παραγόντων

By on 11 Μαΐου, 2024 0 381 Views

Όταν άρχιζε η πρωτοβουλία των «Μαχητών» για να μαζευτεί το ποσό του ενός εκατ. που χρειάζεται με σκοπό να εξοφληθεί το χρέος για το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πολύ λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα τα κατάφερναν.
Παρόλα αυτά, η συγκινητική ανταπόκριση των Ανορθωσιατών και όχι μόνο, μέσα από τις εισφορές, προχώρησαν στο να βρεθούν τα χρήματα.
Πλέον, στις από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5), το ποσό είναι πάνω από το 1 εκ. και ο στόχος καλύφθηκε πολυ πριν το τέλος Μαϊου που ήταν η τελική ημερομηνία..Ο κόσμος της Ανορθωσης έσωσε το γήπεδο δίνοντας μήνυμα στους παράγοντες με οικονομική ευχέρεια ότι αν αγαπούν την Ανορθωση μπορούν να ενώσουν δυνάμεις και να λύσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν επιπόλαιες σπατάλες των τελευταίων περιόδων και τα απλόχερα έξοδα σε μάνατζερ και τεχνικούς διευθυντές με ανανεώσεις συμβολαίων με άδεια ταμεία…

Νεότερη ενημέρωση (12:20): Το ποσό όχι απλώς έφτασε παρά μόνο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο! Πλέον θα αρχίσουν οι διαδικασίες εξόφλησης του «Αντώνης Παπαδόπουλος».