20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024

Η Ανόρθωση ευχαριστεί τον μεγάλο κόσμο της ομάδας

By on 12 Μαΐου, 2024 0 525 Views

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κάθε δυνατό τρόπο. Η εντυπωσιακή παρουσία, όσο αυτό επιτρεπόταν, σε κάθε γήπεδο που αγωνιζόμασταν απέδειξε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη.

Πιο πρόσφατο και τρανό παράδειγμα, η κάλυψη του στόχου της πρωτοβουλίας των «Μαχητών» για το δάνειο που αφορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επίτευγμα που έχει σχολιαστεί αποθεωτικά από το σύνολο του φίλαθλου κοινού της Κύπρου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους φίλους της ομάδας μας που παρευρέθηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στο Fun Day που προηγήθηκε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας. Επίσης όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης αφιλοκερδώς και τους υποστηριχτές μας.

Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του οργανωμένου μας συνόλου που βοήθησαν αυτές τις τελευταίες μέρες σε όλες τις ενέργειες που έγιναν, αλλά και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας που συμμετείχαν με προθυμία στα βίντεο που ετοιμάσαμε.

Τέλος, σημειώνουμε και την ενέργεια των επιτηρητών ασφαλείας που εργάστηκαν στον αγώνα με τον Άρη και επέλεξαν να δωρίσουν την αντιμισθία τους ως εισφορά για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απέδειξαν με την πράξη τους πως από το σύνθημα «Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές» δεν αποκλείει κανέναν!