28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο για να πάρει τη θέση του Πίντο

Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο για να πάρει τη θέση του Πίντο

By on 12 Μαΐου, 2024 0 802 Views

Με άλλο προπονητή και όχι τον Ρικάρντο Σα Πίντο παρά το ότι κατέκτησε το ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα, θα πορευτούν όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες.

Η διοίκηση των πρωταθλητών, μπήκε στη διαδικασία να βρει το νέο αφεντικό και φαίνεται πως δεν θα αργήσουν να προκύψουν οι εξελίξεις , προκειμένου να τρέξουν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπάρχει ισχυρή τάση εντός διοίκησης για την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος στη σεζόν που τελείωσε δούλεψε στην Ανόρθωση, παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο μέχρι το Δεκέμβριο, όπου ήταν στη διεκδίκηση στόχων.

Ο Ισπανός είναι στην κορυφή των επιλογών των γαλαζοκιτρίνων και έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποτελέσει το νέο αφεντικό στον Αρχάγγελο.

Αναφορικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ, το σκηνικό έχει ως ακολούθως:

Κρέσπο και Εφραίμ αποχώρησαν αφού τερματίζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ο Ζέφτε Βιτάλ, αναμένεται επίσης να αποχωρήσει με προορισμό την Σκωτία και τη Ρέιντζερς.
Θα φύγει ο Γουίλσον και ενδεχομένως ο Τομανέ αφού είναι δύο ποδοσφαιριστές που κρατούν αντίστοιχες θέσεις στον κατάλογο Α χωρίς να έχουν ουσιαστική προσφορά.
Ο Μπέλετς, ο Σούσιτς, ο Τσεπάκ, ο Ντβάλι, ο Πέτροβιτς, ο Κοσταντίνοφ, ο Σαρφό, Ντογκαλά, και ο Μαρκίνιος συνεχίζουν. Εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει και ο Δώνης.
Λήγουν τα συμβόλαια των Ντάλσιο, Βιγιαφάνες και Κβιλιτάια. Η διοίκηση έχει κάνει από καιρό πρόταση σε Ντάλσιο και Κβιλιτάια, τους οποίους θέλει να παραμείνουν, αλλά η απόφαση είναι δική τους.
Για το Βιγιαφάνες το σκηνικό έχει ως ακολούθως. Έδειξε πολύ καλό χαρακτήρα και σε κάποια παιχνίδια βοήθησε. Για να έχει όμως τύχη παραμονής, πρέπει να δεχθεί πολύ μεγάλη μείωση συγκριτικά με το υφιστάμενο του συμβόλαιο. Βασικά είναι ερωτηματικό το μέλλον του.
Στο ρόστερ είναι και ο Σαίντ  Μεχρί, που έχει μάλιστα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως κανένας δεν μπορεί να θεωρήσει σίγουρη την παραμονή του.