7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιορτάζει η Παφος!Με τριάρα κύπελλο και Ευρώπη

By on 18 Μαΐου, 2024 0 479 Views

Το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της πανηγυρίζει η Πάφος FC και ταυτόχρονα έξοδο στην Ευρώπη ! Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 στο ΓΣΠ και κατέκτησε το κύπελλο, έχοντας… καθαρίσει τον τελικό από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα τρία της τέρματα!
Η Πάφος ήταν καταιγιστική σ’ αυτό το διάστημα κι έφτασε δικαιότατα στην επικράτηση, σε αντίθεση με την Ομόνοια που ήταν τουλάχιστον απογοητευτική, μη μπορώντας σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί αντάξια στις απαιτήσεις του αγώνα.
Μόλις στο 8’ ο Τάνκοβιτς άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ σε ένα 4λεπτο πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Ντράγκομιρ στο 36’ και τον Πέπε στο 40’, δίνοντας το έναυσμα στον κόσμο για έξαλλους πανηγυρισμούς, στήνοντας το δικό τους πάρτι σε γήπεδο κι εξέδρα!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (60′ Μάθιους), Χαμάς (82′ Λέζιακς), Μίλετιτς, Κούσουλος, Μπασιρού (82′ Στεπίνσκι), Χαραλάμπους (60′ Μπάκιτς), Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής (68′ Αλιούμ).
Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Λανγκ, Ανδρέου.
ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Κβίντα, Ρους, Μπότσκαϊ, Ντράγκομιρ, Ναμ, Πέπε (89′ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς (89′ Δημητρίου), Τζάτζα (67′ Μελούσο), Ζάιρο (75′ Κοντρέρας).
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μελούσο, Μπρούνο Φελίπε, Κανέ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Κοντρέρας, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Τουμάσι, Νταλίνια.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημητρίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κουλιμπαλί (86΄,2η κίτρινη)
ΣΚΟΡΕΡ: 8′ Τάνκοβιτς (πέν.), 36′ Ντράγκομιρ, 40′ Πέπε
ΘΕΑΤΕΣ:Διατέθηκαν 17.222 εισιτήρια.
Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Stojkovic Uros
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Mihajlovic Milan
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος