7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • TV 19/5:Πού θα δείτε : Άρης – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαμία και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που κρίνουν τίτλο και ευρωπαϊκά εισιτήρια και το φινάλε της Premier League, τη μάχη για τον τίτλο μεταξύ Σίτι και Άρσεναλ και το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ

TV 19/5:Πού θα δείτε : Άρης – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαμία και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που κρίνουν τίτλο και ευρωπαϊκά εισιτήρια και το φινάλε της Premier League, τη μάχη για τον τίτλο μεταξύ Σίτι και Άρσεναλ και το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ

By on 19 Μαΐου, 2024 0 287 Views

Το φινάλε της Stoiximan Super League θα είναι δραματικό, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν στη Λεωφόρο για την τρίτη θέση και ένα εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΠΑΟΚ που ηγείται της κούρσας αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και θέλει τη νίκη για να σηκώσει αυτός το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena και θέλει τη νίκη, αλλά και ένα στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ώστε να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει και ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, που ναι μεν δεν κρίνει τον τίτλο, όμως οι δύο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα χρόνια. Ο Ολυμπιακός βολεύεται και με την ισοπαλία, μιας και προπορεύεται του Παναθηναϊκού.

και το φινάλε της Premier League, τη μάχη για τον τίτλο μεταξύ Σίτι και Άρσεναλ και το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ

Φινάλε έχουμε στην Premier League όπου συναρπάζει η μάχη για τον τίτλο μεταξύ της Σίτι και της Άρσεναλ, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθοδηγήσει για τελευταία φορά τη Λίβερπουλ. Αυλαία ρίχνει και η Ligue 1, όπου έχουν δρομολογηθεί οι περισσότερες εκκρεμότητες.

Φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα παιχνίδια της La Liga που διεξάγονται την ίδια αγωνιστική, για την προτελευταία στροφή.