20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνεργασία Cytavision-Primetel για τους αγώνες Ομόνοιας και ΑΕΚ,Super League,Ισπανικό πρωτάθλημα

Συνεργασία Cytavision-Primetel για τους αγώνες Ομόνοιας και ΑΕΚ,Super League,Ισπανικό πρωτάθλημα

By on 7 Ιουνίου, 2024 0 1447 Views

Η Cytavision ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Primetel, φέρνοντας ενισχυμένο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές της.

Οι αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσω των καναλιών της Cytavision στην πλατφόρμα της Primetel, χωρίς καμία ενέργεια από τους συνδρομητές.

Επιπλέον, οι φίλοι της Ομόνοιας θα απολαύσουν το νέο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου, προσφέροντας αναλυτικά ρεπορτάζ, εκπομπές, συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό.

Η ενημέρωση της Cytavision:

«Η Cyta συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίο θέαμα και να πρωταγωνιστεί στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, υπογράφοντας νέα στρατηγική συνεργασία με την Primetel.

Η Cytavision έχει εξασφαλίσει τη διαχείριση των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων Ομόνοια Λευκωσίας και ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και των αγώνων επιλεγμένων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας (Super League).

Έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το Ισπανικό Πρωτάθλημα (La Liga) και το Ισπανικό Κύπελλο (Copa Del Rey).

Τα αθλητικά κανάλια Primetel έχουν τερματίσει τις μεταδόσεις τους και ήδη αφαιρέθηκαν από τη Cytavision. Οι συνδρομητές της Primetel θα έχουν πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cytavision από τα αθλητικά κανάλια Cytavision Sports μέσω νέας συμφωνίας Διανομής.

Παράλληλα, η Cyta προχωρά σε μία πρωτοποριακή συνεργασία με την Ομόνοια FC για τη δημιουργία του τηλεοπτικού καναλιού OMONOIA TV, το οποίο θα παρουσιαστεί σε κοινή διάσκεψη τύπου της Ομόνοιας και της Cyta εντός του μηνός».