27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια και Νικόλα Παναγιώτου για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο: Eπιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη

Δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια και Νικόλα Παναγιώτου για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο: Eπιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη

By on 10 Ιουνίου, 2024 0 376 Views

Την ανάγκη η ομάδα μας να πάρει τη νίκη στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο τόνισαν μιλώντας σε συνέντευξη τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Τιμούρ Κετσπάγια και ο Νικόλας Παναγιώτου.

“Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τη Μολδαβία στο οποίο σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε με την προσπάθεια και την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα μας. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι κερδισμένο χωρίς προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας” δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

“Χρειάζεται επιμονή και θέληση για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο. Στον προηγούμενο αγώνα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να πάρουμε τη νίκη” δήλωσε ο Νικόλας Παναγιώτου.

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Όχι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολύ την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη διοργάνωση με μία νίκη. Αυτό θα μας βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όπως είπα πριν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου το πιστεύουν αυτό και πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ για να νικήσουν»

Για το γεγονός ότι η Κύπρος δεν κέρδισε εκτός έδρας από το Νοέμβριο του 2022:

Παναγιώτου: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Για το αν θα αγχωθεί η Κύπρος στην περίπτωση που δεν πετύχει γρήγορα γκολ:

Τιμούρ: «Ξέρουμε ότι το Σαν Μαρίνο δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα που δυσκόλεψε αρκετές ομάδες»

Παναγιώτου: «Πρέπει να έχουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να πετύχουμε γκολ»