7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη με τεσσάρα για την Εθνική με πρωταγωνιστή τον Κάστανο .Γκολάρα ο Σατσιάς ,σφράγισε το σκορ ο Κακουλλής

Νίκη με τεσσάρα για την Εθνική με πρωταγωνιστή τον Κάστανο .Γκολάρα ο Σατσιάς ,σφράγισε το σκορ ο Κακουλλής

By on 11 Ιουνίου, 2024 0 468 Views

Η Κύπρος επικράτησε με 4-1 του Σαν Μαρίνο σε φιλικό εκτός έδρας κι επέστρεψε στις νίκες έξι μήνες αργότερα. Δηλαδή, μετά τον Νοέμβριο του 2023 όταν και επιβλήθηκε με 1-0 της Λιθουανίας εντός έδρας


Το σκορ άνοιξε (0-1) σε κομβικό χρονικό σημείο ο Γιάννης Σατσιάς με έναν…κεραυνό στο 45+2’ για να στείλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγούμενο στα αποδυτήρια πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ανδρών .
Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε όπως ακριβώς τελείωσε το α’ μέρος, δηλαδή με όρεξη και με το…πόδι στο γκάζι κι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάστανο.
Ο ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα σκόραρε δύο γκολ σε ένα λεπτό (53’ και 54’) γράφοντας το 3-0. Στο 81’ ο Τζιοκόντι μείωσε σε 1-3 με πολύ ωραίο σουτ ωστόσο ο Κακουλλής ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο και διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό πλασέ το 1-4 στο 83 από ασίστ του Κατσαντώνη ’.

Σαν Μαρίνο (Σεβόλι): Κολόμπο, Νταντάριο, Σεβόλι (74′ Βαλεντίνι), Ρόσι, Τόσι, Α. Γκολινούτσι, Μπατιστίνι (86′ Κασάντεϊ), Μπεράρντι (28′ Πανκότι), Κονταντίνι (74′ Μουλαρόνι), Σενσόλι (46′ Τζιοκόντι), Νάνι (Βιταϊόλι).
Στον πάγκο: Ζαβόλι, Αμίτσι, Παλάτσι, Ε. Γκολινούτσι, Φρανσιόσι, Πασολίνι.

Κύπρος (Κετσπάγια): Μολ, Κυπριανού, Γκόγκιτς, Παναγιώτου, Σατσιάς (46′ Φιλιώτης), Μαλεκκίδης (69′ Πηλέας), Ντανίλο (46′ Χάμπος), Αρτυματάς, Κάστανος (63′ Χρυσοστόμου), Λοΐζου (46′ Κακουλλής), Πίττας (63′ Κατσαντώνης).
Στον πάγκο: Παναγή, Δημητρίου, Καρώ, Κορρέα, Ανδρέου, Ηλία, Γαβριήλ.

ΣΚΟΡΕΡ: Τζιοκόντι (81′) / Σατσιάς (45+2′), Κάστανος (53′,54′), Κακουλλής (83′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεβόλι, Τζιοκόντι / –
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Ishmael Barbara (Μάλτα)
Βοηθοί: Roberto Vella, James Muscat (Μάλτα)
Τέταρτος: Michele Beltrano (Σαν Μαρίνο)