7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KETΣΠΑΓΙΑ:Είχαμε αρκετούς νεαρούς στα φιλικά και πήγαν καλά.Ελπίζω από τη νέα σεζόν να αλλάξουν τα πράγματα

KETΣΠΑΓΙΑ:Είχαμε αρκετούς νεαρούς στα φιλικά και πήγαν καλά.Ελπίζω από τη νέα σεζόν να αλλάξουν τα πράγματα

By on 12 Ιουνίου, 2024 0 718 Views

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής Κύπρου επί του Σαν Μαρίνο 4-1 παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

“Επιβάλλεται, όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες να κερδίζεις. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίζοντας σωστά, οργανωμένα και με υπομονή… Αργήσαμε λίγο αλλά όταν ήρθε το πρώτο γκολ μετά ήταν πιο εύκολο στο β’ ημίχρονο”.

“Δεν είναι εύκολο να μαζέψεις τους παίκτες τρεις βδομάδες μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα. Είναι και επικίνδυνο, για τραυματισμό. Όλα καλά, κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα βλέπουμε τα επόμενα επίσημα παιχνίδια”.

“Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες στην αποστολή, έπαιξαν αρκετοί και στα δύο παιχνίδια και παρόλο που χάσαμε το προηγούμενο τα πήγαν αρκετά καλά. Έχουμε καλούς παίκτες και νεαρούς…, δυστυχώς δεν έχουν αρκετή συμμετοχή στα παιχνίδια. Ελπίζω από τη νέα σεζόν ν’ αλλάξουν τα πράγματα και να εμπιστευτούν τους Κύπριους παίκτες”.

“Αν δεν έχουμε τους Κύπριους παίκτες στο πρωτάθλημα, θα είναι σίγουρο δύσκολο ν’ ανταποκριθούν σε δύσκολα παιχνίδια με την Εθνική Έχουμε άλλους τρεις μήνες μέχρι τα επίσημα παιχνίδια. Ελπιζω τώρα ν αξεκουραστούν και να είναι όλοι έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής”.

Δείτε το βίντεο: