18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Μπαρτζώκας: “Δεν είναι σχολικός αθλητισμός, ο Παναθηναϊκός είναι μάστορας σε αυτά πολλά χρόνια τώρα”

Μπαρτζώκας: “Δεν είναι σχολικός αθλητισμός, ο Παναθηναϊκός είναι μάστορας σε αυτά πολλά χρόνια τώρα”

By on 13 Ιουνίου, 2024 0 1491 Views

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα, όπου σχολίασε την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι προφανές ότι δεν διαχειριστήκαμε την πίεση, με αποτέλεσμα να χάσουμε τόσα πολλά σουτ και να πάρουμε λάθος αμυντικές αποφάσεις. Δίκαια κέρδισαν σήμερα. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη μας”.

Για το διπλό στη Βαρκελώνη και τις ομοιότητες με το ματς του ΟΑΚΑ“Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να παίξουμε με λιγότερη πίεση. Γιατί σήμερα ήμασταν διστακτικοί σε αρκετά πράγματα. Ήταν πολλές φορές οι συγκυρίες κόντρα, αλλά συνήθως πάνε με την ομάδα που έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στα ριμπάουντ. Εμείς πρέπει νωρίτερα να θέσουμε τις βάσεις για το παιχνίδι”.

Για το αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και ο Γουόκαπ δεν χρησιμοποιήθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο: “Όχι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ήταν το σημείο του παιχνιδιού που εμπιστευτήκαμε τον Κάναν στο ‘2’ και τον Γκος στο ‘1’. Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα δεν ήταν το μαρκάρισμα του Ναν αυτό καθ’ αυτό, αλλά τι γινόταν όταν έμπαινε στη ρακέτα”.

Για το αν επηρεάζει ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων εκτατέρωθεν και τα social media: Ο Παναθηναϊκός είναι μάστορας σε αυτά πολλά χρόνια τώρα. Εμείς έπρεπε να μην επηρεαζόμαστε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να επηρεάζονται. Εμείς πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας, στις ικανότητές μας σαν ομάδα και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Δεν παίξαμε με αυτοπεποίθηση σήμερα.

Για το ότι οι παίκτες απασχολούνται με πράγματα εκτός γηπέδου: “Αν υπάρχουν αντεγκλίσεις μέσα στο παιχνίδι, αν υπάρχει ένταση, είναι μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού και από τους δύο.

Έτσι είναι, παίζεις για το πρωτάθλημα, θα υπάρχει ένταση. Αν νομίζουμε ότι εδώ είναι σχολικός αθλητισμός, δεν είναι. Είναι επαγγελματικός, υπάρχουν τίτλοι, υπάρχουν χρήματα, υπάρχουν πριμ, υπάρχουν καριέρες”.