21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ:Ξεκαθαρίζει για Μιλίτσεβιτς.Ουδέποτε έδωσε εντολή σε μασάζοντα…Το αντίθετο έγινε

ΑΡΗΣ:Ξεκαθαρίζει για Μιλίτσεβιτς.Ουδέποτε έδωσε εντολή σε μασάζοντα…Το αντίθετο έγινε

By on 14 Ιουνίου, 2024 0 785 Views

Εξέδωσε ανακοίνωση ο Άρης Λεμεσού και ξεκαθαρίζει για το θέμα με τον Χρεβόγιε Μιλίτσεβιτς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα με την ελπίδα ότι θα διαλευκάνει το θέμα στα μάτια του φίλαθλου κοινού:

Ο Άρης έκανε επίσημες διερευνητικές επαφές με την ΑΕΚ (τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με μέλος του διοικητικού συμβουλίου) σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη και λάβαμε αρνητική απάντηση.

Σε μεταγενέστερο στάδιο μας πλησίασε μεσάζων (και όχι το αντίθετο) ο οποίος πρότεινε ότι θα ήταν σε θέση να κάνει δυνατή τη συμφωνία.

Ο Άρης ουδέποτε έδωσε εντολή στον μεσάζοντα και ξεκαθάρισε στον ίδιο ότι οι σύλλογοι είχαν άμεση επαφή και ότι η ΑΕΚ μας είχε δώσει αρνητική απάντηση.

Δυστυχώς, πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας, ή των ανθρώπων του συλλόγου επιδιώκοντας οικονομικό όφελος.

Τέλος, ευχόμαστε όπως η ΑΕΚ διατηρήσει το υψηλό επίπεδο δεοντολογίας της σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου τόσο με τον Άρη όσο και με όλους τους άλλους συλλόγους.

Δεν θα επανέλθουμε με περισσότερες ανακοινώσεις αλλά θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό στον κατάλληλο χώρο και χρόνο, διατηρώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας.