21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • O Μπεργκ χωρίζει με την ΑΪΚ.Προέκυψαν διαφωνίες για το μέλλον της ομάδας…

O Μπεργκ χωρίζει με την ΑΪΚ.Προέκυψαν διαφωνίες για το μέλλον της ομάδας…

By on 14 Ιουνίου, 2024 0 689 Views

Τέλος από την ΑΪΚ Στοκχόλμης ο Χένινγκ Μπεργκ, με την σουηδική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νορβηγό προπονητή.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ΑΪΚ, δεν αποκρύπτεται και ο λόγος, αφού σύμφωνα με αυτήν, ο Χένινγκ Μπεργκ, με δική του πρωτοβουλία, επέλεξε να παραιτηθεί άμεσα από τη θέση του προπονητή και ο λόγος είναι μια διαφωνία για το πώς ο σύλλογος επιθυμεί να εργαστεί στο μέλλον.

«Ο Μπεργκ καθοδήγησε την ΑΪΚ σε 35 αγώνες. Από την πρώτη μέρα, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει δώσει το εκατό τοις εκατό για την ΑΪΚ. Διαθέτει μία εντυπωσιακή ικανότητα εργασίας και αφοσίωσης, είναι αυτά που θέλουμε να τονίσουμε ως βασικές πλευρές του. Η αποφασιστικότητά του είναι άλλο ένα δυνατό σημείο, αλλά και το σημείο που μας χωρίζει πλέον σήμερα. Οι διαφορετικές απόψεις μεταξύ της AΪK και του Χένινγκ σχετικά με το πώς ο σύλλογος πρέπει να εργαστεί για να είναι και πάλι κορυφαία ομάδα στο Allsvenskan και να προκριθεί στους αγώνες της UEFA, ήταν καθοριστικές για την αποχώρησή του. Ευχόμαστε στον Χένινγκ καλή τύχη στη συνέχιση της προπονητικής του καριέρας και θα δούμε ο ένας τον άλλον στο μέλλον», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΪΚ Ποδοσφαίρου Τόμας Μπέρντσεν.