18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Καυτές ατάκες Σλούκα : “Απογοητευμένος από τις συμπεριφορές συμπαικτών μου στην Εθνική”

Καυτές ατάκες Σλούκα : “Απογοητευμένος από τις συμπεριφορές συμπαικτών μου στην Εθνική”

By on 15 Ιουνίου, 2024 0 910 Views

Πολύ ενοχλημένος από συμπεριφορές συγκεκριμένων αθλητών που αγωνίζονται κι αυτοί στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Λίγα λεπτά μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής (17/6) για το προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά (2-7/7), ο Κώστας Σλούκας ξέσπασε για συμπεριφορές αθλητών με τους οποίους συνυπήρξε ή θα συνυπάρξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Τι σημαίνει αυτό. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό που έρχεται, είναι προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν, έχω κι εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για εμένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη“.