21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Τεν Χαχ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Μίλησαν με τον Τόμας Τούχελ, αλλά αντιλήφθηκαν πως διαθέτουν ήδη τον καλύτερο”

Τεν Χαχ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Μίλησαν με τον Τόμας Τούχελ, αλλά αντιλήφθηκαν πως διαθέτουν ήδη τον καλύτερο”

By on 17 Ιουνίου, 2024 0 853 Views

Ο Τεν Χαχ μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραμονή του στον πάγκο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο του ανακοινώθηκε αυτή η είδηση, ενώ επίσης ο Ολλανδός τεχνικός σχολίασε την επικοινωνία του συλλόγου με τον Τόμας Τούχελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε εν τέλει να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Τεν Χαχ και ο Ολλανδός προπονητής αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την απόφαση, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επικοινωνία που υπήρξε με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος λογιζόταν ως πιθανός αντικαταστάτης του.

Μάλιστα, ο Τεν Χαχ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο του ανακοινώθηκε η είδηση της παραμονής. “Η διοίκηση του κλαμπ ήρθε σε μένα ενώ ήμουν σε διακοπές στην Ίμπιζα. Εμφανίστηκαν ξαφνικά στο κατώφλι της πόρτας μου και μου είπαν ότι ήθελαν να συνεχίσουν μαζί μου”.

“Ήταν μια ταραχώδης σεζόν. Ποτέ δεν ήταν βαρετή στιγμή” σχολίασε συνοψίζοντας ολόκληρη την φετινή σεζόν των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Στην συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στην διαδικασία της αξιολόγησής του, καθώς και στην επαφή της ομάδας με τον πρώην προπονητή της Mπάγερν Μονάχου. “Όπως σε κάθε οργανισμό, είναι συνετό να αξιολογούμε. Το ίδιο έκανε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νέος ιδιοκτήτης είναι νέος στο ποδόσφαιρο, έχει πάρει το χρόνο του. Μίλησαν με τον Τόμας Τούχελ, αλλά αντιλήφθηκαν ότι έχουν ήδη τον καλύτερο προπονητή”.