26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Νάπολι: «Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται, δεν αποφασίζουν οι μάνατζερ και οι πατεράδες»

Νάπολι: «Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται, δεν αποφασίζουν οι μάνατζερ και οι πατεράδες»

By on 17 Ιουνίου, 2024 0 208 Views

Mετά τις τοποθετήσεις τόσο του εκπροσώπου του Κβαρατσχέλια, όσο και του πατέρα του Γεωργιανού διεθνή, η Νάπολι πήρε θέση και κατέστησε σαφές ότι ο παίκτης δεν πωλείται!

Κεντρικό θέμα συζήτησης στη Νάπολι το μέλλον του  Κβαρατσχέλια μετά από δηλώσεις του πατέρα του Γεωργιανού αστέρα και του εκπροσώπου του που έφεραν την οργισμένη απάντηση των «Παρτενοπέι».

Ο πατέρας του Κβαρατσκέλια έκανε γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του γιου του μιλώντας στο Sport Imedi: «Δεν θέλω να μείνει ο Κβίτσα στη Νάπολι. Δούλεψε με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε ένα χρόνο, αυτό με ανησυχεί πολύ – θα αποφασίσει μόνος του, αν και είναι άβολο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, δεν θα το κάνω μέχρι το τέλος του Euro 2024».

Στην ίδια… σελίδα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Γεωργιανού διεθνούς, ο οποίος πρόσφατα τόνισε:

«Θέλουμε να φύγουμε από τη Νάπολι, αλλά τώρα περιμένουμε όλοι για το Euro 2024. Με τον Κόντε, η Νάπολι έχει μεγάλα σχέδια. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούν ξανά στο Champions League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουν για το Scudetto. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κβαρατσκέλια θέλει να μείνει εκεί, δεν εννοώ αυτό. Δεν μίλησα με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι η Εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι η ομάδα που παίζει στο Champions League. Το χειρότερο είναι ότι αν μείνει εδώ, ο Κβίτσα θα χάσει 1 χρόνο εξαιτίας αυτού… ανησυχούμε».

Η Νάπολι πήρε θέση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter τονίζοντας:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις του ατζέντη του Κβαρατσχέλια και του πατέρα του, η Νάπολι επαναλαμβάνει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται. Δεν είναι οι μάνατζερ και οι πατεράδες που αποφασίζουν το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά η Νάπολι! Τέλος της ιστορίας»