26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Εμπαπέ: Ανησυχία στην Γαλλία για την κατάστασή του, ο Ντεσάμπ παραδέχτηκε πως έσπασε την μύτη του(θα παίζει με μάσκα στα επόμενα παιχνίδια του EURO 2024)

Εμπαπέ: Ανησυχία στην Γαλλία για την κατάστασή του, ο Ντεσάμπ παραδέχτηκε πως έσπασε την μύτη του(θα παίζει με μάσκα στα επόμενα παιχνίδια του EURO 2024)

By on 18 Ιουνίου, 2024 0 730 Views

Ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ λίγο πριν το από το φινάλε της αναμέτρησης με την Αυστρία έχει σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο της εθνικής Γαλλίας, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να κάνει λόγο για σπασμένη μύτη και να εκφράζει ανησυχία για την κατάστασή του

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η εθνική Γαλλίας πανηγύρισε τη νίκη της με 1-0 επί της Αυστρίας στο Ντίσελντορφ και έκανε ποδαρικό με το δεξί στον 4ο όμιλο του Euro 2024, όμως η χαρά των φίλων της ομάδας επισκιάστηκε από ένα άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε και είχε για “θύμα” τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο λόγος για την εναέρια σύγκρουσή του με τον στόπερ των Αυστριακών, Ντάνσο, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, με τον κάπτεν των μπλε να αιμορραγεί στη μύτη και να μην καταφέρνει να συνεχίσει να αγωνίζεται, παρά την έντονη επιθυμία του.

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει σπάσει η μύτη του Εμπαπέ και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

“Αντικαταστάθηκε λόγω της σπασμένης μύτης. Ναι, η μύτη του δεν είναι καθόλου καλά. Θα δούμε. Προφανώς αυτό είναι το αρνητικό γεγονός της βραδιάς.

Είναι μόνο μία μύτη αλλά είναι πολύ ανησυχητικό γεγονός για εμάς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η γαλλική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπασε τη μύτη του, ωστόσο ήταν καθησυχαστική στην ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως θα υποβληθεί σε θεραπεία, χωρίς ωστόσο να χειρουργηθεί άμεσα.

Μάλιστα, θα φτιαχτεί μάσκα προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια, μετά από συγκεκριμένο χρόνο θεραπείας.

Επομένως, ο Εμπαπέ δεν χάνει το Euro 2024, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ο χρόνος απουσίας του, προκειμένου να είναι στο 100%.