26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τουρκία – Γεωργία 3-1: Μεγάλη νίκη με ασύλληπτο γκολ από τον τρομερό Γκιουλέρ.Χαθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2

Τουρκία – Γεωργία 3-1: Μεγάλη νίκη με ασύλληπτο γκολ από τον τρομερό Γκιουλέρ.Χαθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2

By on 18 Ιουνίου, 2024 0 259 Views

Με το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ να λάμπει στο ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση η Τουρκία επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024. Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ ενώ ο Ακαϊντίν έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ έλαμψε στο ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Τουρκίας με τον 19χρονο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγεί τη χώρα του σε μια νίκη με 3-1 επί της Γεωργίας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ντόρτμουντ.

Ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια για τη Γεωργία , πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο 96′ αντί να γίνει το 2-2 έγινε εν τέλει το 3-1 για τους Τούρκους που πήραν το τρίποντο.

Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ για την Τουρκία ενώ ο Ακαϊντίν, ο στόπερ που για ένα εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην αντεπίθεση οι Τούρκοι έκαναν το 3-1.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη της Τουρκίας σε πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Κουκτσού, Γκιουλέρ, Μπαρντακτσί, Μουλντούρ, Τσαλχάνογλου (90+1′ Οτζάν), Γιλντίζ, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιλμάζ.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε. Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Κοχορασβίλι, Κβαρατσχέλια, Κακβετάτζε, Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (73′ Λοτσοβίλι), Μικαουτάτζε.