27 Ιουνίου, 2024
  • 27 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αγγλία: Ο Σαουθγκέιτ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πρεσάρει ψηλά λόγω προβλήματος στη φυσική κατάσταση

Αγγλία: Ο Σαουθγκέιτ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πρεσάρει ψηλά λόγω προβλήματος στη φυσική κατάσταση

By on 22 Ιουνίου, 2024 0 1040 Views

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ παραδέχθηκε πως η εθνική Αγγλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης για αυτό δεν μπορεί να πρεσάρει όσο ψηλά θέλει και με την ένταση που πρέπει.

Η Αγγλία έχει ξεκινήσει το Euro 2024 με μία νίκη επί της Σερβίας και μία ισοπαλία με τη Δανία. Με τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο ματς, οι Αγγλοι ουσιαστικά έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο οι εμφανίσεις τους έχουν προβληματίσει και ο αρχικός ενθουσιασμός δεν βρίσκεται πλέον στα ίδια επίπεδα.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ μάλιστα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Δανούς παραδέχθηκε πως η ομάδα του αδυνατεί να πρεσάρει καλά σε ψηλά μέτρα γιατί οι παίκτες του δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση μετά από μία τόσο επίπονη σεζόν που προηγήθηκε.

“Δεν πρεσάρουμε καλά, δεν έχουμε την απαιτούμενη ένταση. Η φυσικά μας κατάσταση μας θέτει περιορισμούς σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορούμε να πρεσάρουμε όσο ψηλά θέλουμε και το κάναμε στα προκριματικά. Επίσης, δεν κρατάμε την μπάλα όσο θα έπρεπε. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή και να χτίζουμε τις επιθέσεις μας με μεγαλύτερο έλεγχο”, τόνισε ο Άγγλος τεχνικός.