27 Ιουνίου, 2024
  • 27 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ο Εμπαπέ έστειλε επιστολή στην Παρί για να του εξοφλήσει τα 100 εκατ. ευρώ που του χρωστάει

Ο Εμπαπέ έστειλε επιστολή στην Παρί για να του εξοφλήσει τα 100 εκατ. ευρώ που του χρωστάει

By on 22 Ιουνίου, 2024 0 1126 Views

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με την Equipe ζήτησε από την Παρί να του πληρώσει τους μισθούς που δεν του έχει καταβάλλει, αλλά και διάφορα μπόνους που επίσης, δεν έχει λάβει, ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αν και αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν και ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, δεν έχει ακόμη κλείσει τους λογαριασμούς του με τους Παριζιάνους.

Κι ο λόγος είναι κάποια χρέη της γαλλικής ομάδας, η οποία δεν έχει πληρώσει στον Γάλλο σταρ τους μισθούς για τον Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς και ορισμένα μπόνους, με το συνολικό ποσό των οφειλών να ανέρχεται περίπου στα 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο 26χρονος που βρίσκεται στη Γερμανία με την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Euro 2024, έστειλε επιστολή στην Παρί μέσω των νομικών εκπροσώπων του, ζητώντας από τον σύλλογο να διευθετήσει όσα του οφείλει.

Μάλιστα, η επιστολή του κοινοποιήθηκε και στην Professional Football League, με τη νομική επιτροπή όμως, της LFP να μην έχει έχει επέμβει, καθώς οι δύο πλευρές ακόμη διαπραγματεύονται.