28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους».Τι είπε για Λοϊζου,Ουζοχο,Μπακιτς,Κασαμα

Γ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους».Τι είπε για Λοϊζου,Ουζοχο,Μπακιτς,Κασαμα

By on 25 Ιουνίου, 2024 0 596 Views

Με… ανοιχτά χαρτιά παρουσιάστηκε ο Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Για το μέλλον του Λοΐζου, απάντησε ο Αναστασίου: «Ο μικρός έχει συμβόλαιο, υπολογίζεται κανονικά. Αν έρθει πρόταση, ο σύλλογος είναι ανοικτός για να συζητήσει. Σίγουρα η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Κάναμε συζητήσεις, του τόνισα πως οφείλει να είναι στρατιώτης, να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Αν έρθει πρόταση, η ομάδα θα συζητήσει. Θα πρέπει να αντιληφθεί πως έχει υποχρεώσεις και πως είναι επαγγελματίες. Για την ενδεκάδα, τον λόγο έχει ο προπονητής. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους».

Για το μέλλον των Κασάμα, Μπάκιτς και Ουζόχο: «Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον για τους Μπάκιτς και Ουζόχο. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι συμβατό με τα θέλω της ομάδας. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανένα. Όσο για τον Κασάμα, δεν είναι στα πλάνα, κοιτάζουμε να βρούμε κάποια λύση».

Για τον Λανγκ: «Έχει συμβόλαιο, έχει προσφέρει. Βρίσκεται στο Euro, τον υπολογίζουμε κανονικά. Μας είπε πως όσο είμαι εδώ θα είμαι επαγγελματίας, το έχει δείξει αυτό. Ο προπονητής τον πιστεύει».