21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

By on 28 Ιουνίου, 2024 0 5678 Views

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου. «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου οβάλ αγώνα, στην πιο μικρή πίστα του πρωταθλήματος, στην οποία ο κάθε γύρος είναι στα 19 δευτερόλεπτα» σημειώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής από την Ολλανδία. Η πίστα είναι μήκους 0.880χλμ και οι οδηγοί θα καλύψουν 88χλμ (100 γύροι).

«Μετά τον αγώνα στην Αγγλία δουλέψαμε αρκετά με την ομάδα, το προσωπικό της οποίας έχει αρκετή εμπειρία σε οβάλ πίστες, χάρις στα πολλά χρόνια εμπλοκής στο αμερικανικό NASCAR και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι έχουμε ένα δυνατό χαρτί» δηλώνει ο Κύπριος οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports και συμπληρώνει: «Η σταθερότητα, η ταχύτητα και το αλάνθαστο οδήγημα είναι αυτό που θα βγάλει και τον νικητή στην οβάλ, κάτι που είναι από τα δυνατά χαρτιά μου».

Δίπλα στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, στην προσπάθειά του για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, θα είναι σε ακόμη έναν αγώνα στελέχη της εταιρείας HTFX, Χρυσού χορηγού του 27χρονου οδηγού, που θα απολαύσουν μια VIP εμπειρία.

Ο αγώνας στην Ολλανδία διαφέρει από τους υπόλοιπους της χρονιάς, καθώς θα περιλαμβάνει μία κούρσα και όχι δύο όπως στις υπόλοιπες στάσεις του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (30/06) θα λάβει χώρα το πρόγραμμα της EURO NASCAR PRO, στην οποία μετέχει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής (σ.σ. θα προηγηθεί το Σάββατο η κούρσα για το EURO NASCAR 2). Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν τα δυο επίσημα δοκιμαστικά και το μεσημέρι τα χρονομετρημένα, όπου ο κάθε οδηγός θα τρέξει δύο γύρους για να γραφτεί η ταχύτερη επίδοση ώστε να διαμορφωθεί η σειρά εκκίνησης για την κούρσα του απογεύματος.

Χρυσός χορηγός στην προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η εταιρεία HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts,η Televantos Used Trucks, η PrivenGAS, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.