3 Ιουλίου, 2024
  • 3 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Εθνική Αγγλίας: Απογοητευμένοι οπαδοί έφυγαν πριν από το γκολ του Μπέλιγχαμ και γύρισαν στις εξέδρες για την παράταση

Εθνική Αγγλίας: Απογοητευμένοι οπαδοί έφυγαν πριν από το γκολ του Μπέλιγχαμ και γύρισαν στις εξέδρες για την παράταση

By on 1 Ιουλίου, 2024 0 544 Views

Κάποιοι οπαδοί της Αγγλίας άφησαν νωρίς τις εξέδρες της”Βέλτινς Αρένα” έχοντας απογοητευτεί από την εξέλιξη του αγώνα με την Σλοβακία και το… μετάνιωσαν, όταν άκουσαν τους πανηγυρισμούς των συμπατριωτών τους για το γκολ του Μπέλιγχαμ.

Η Eθνική Αγγλίας και ο Σάουθγκεϊτ βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού το βράδυ της Κυριακής (30/6) απέναντι στην Σλοβακία όμως όχι μόνο έμειναν όρθιοι αλλά πανηγύρισαν στο φινάλε μία σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024 , χάρη στο ανάποδο ψαλίδι του Μπέλιγχαμ στο 90+5′ και στην κεφαλιά του Κέιν στο πρώτο λεπτά του έξτρα χρόνου.

Αμφότερα τα γκολ πανηγυρίστηκαν έξαλλα στις εξέδρες της “Βέλτινς Αρένα” από τους χιλιάδες φίλους των τριών λιονταριών, ωστόσο στο γκολ του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ υπήρχε κόσμος που δεν το… απόλαυσε όσο θα ήθελε.

Αναφερόμαστε σε εκείνους που δεν πίστεψαν στην ομάδα τους και επέλεξαν να αποχωρήσουν λίγα λεπτά πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, απογοητευμένοι από το 1-0 υπέρ των αντιπάλων, για να αντιληφθούν εκτός γηπέδου την ισοφάριση του Μπέλιγχαμ και να επιστρέψουν πανευτυχείς στις θέσεις τους.

Δείτε το βίντεο:

https://x.com/MailSport/status/1807729612140749262