3 Ιουλίου, 2024
  • 3 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το μεγαλεπίβολο όνειρο και σχέδιο που έχουμε για το γήπεδο της Ομόνοιας

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το μεγαλεπίβολο όνειρο και σχέδιο που έχουμε για το γήπεδο της Ομόνοιας

By on 1 Ιουλίου, 2024 0 285 Views

Το ΟΜΟΝΟΙΑ TV έκανε πρεμιέρα σήμερα 1η Ιουλίου στις 19:48 και ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Παπασταύρου μίλησε για το κανάλι, τις μεταγραφές και τόνισε ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν εξελίξεις στο γηπεδικό.

Αναλυτικά:

Αρχική τοποθέτηση: «Να ευχαριστήσω τους Ομονοιάτες που αγκαλιάσανε αυτή την προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος που ένας ακόμη από τους μεγάλους στόχους εκπληρώθηκε. Ήταν και είναι ένα μεγάλο εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δουλεύουν σκληρά στην Ομόνοια και στη Cyta. Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του κόσμου της Ομόνοιας. Τα προγράμματα θα είναι κατάλληλα για όλους και καθημερινά».

Για το κανάλι: «Η Ομόνοια είναι η πρώτη ομάδα που δημιουργεί το κανάλι της στην Κύπρο όμως στο εξωτερικό πολλές ομάδες έχουν δικά τους κανάλια. Εμείς θέλουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωτοπορεί και να ανεβαίνει επίπεδα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο αγωνιστικά. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε. Σίγουρα και άλλες ομάδες θα κάνουν κάτι παρόμοιο στο μέλλον».

Για την προετοιμασία και τις μεταγραφές: «Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία και τα μηνύματα που παίρνω από την τεχνική ηγεσία είναι αρκετά θετικά. Φέραμε κάποιους καινούριους παίκτες και θα φέρουμε κι άλλους».

Για την επιστροφή του στην Κύπρο, την Πολωνία και το γήπεδο: «Θα έρθω στην Κύπρο σύντομα και μετά θα πάω Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις για το γήπεδο της Ομόνοιας. Όποτε ξεκινούμε κάτι ωραίο και μεγάλο δεν είναι εύκολο, κάποια πράγματα παίρνουν χρόνο. Νομίζω είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το μεγαλεπίβολο όνειρο και σχέδιο που έχουμε».