7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Εθνική Γαλλίας: Η αιχμηρή απάντηση του Ντεσάμπ!Αν βαριέστε, δείτε άλλο παιχνίδι

Εθνική Γαλλίας: Η αιχμηρή απάντηση του Ντεσάμπ!Αν βαριέστε, δείτε άλλο παιχνίδι

By on 9 Ιουλίου, 2024 0 258 Views

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το “βαρετό ποδόσφαιρο” της Γαλλίας στο Euro 2024.

Η Γαλλία έχει σημειώσει μόλις τρία τέρματα στο Euro 2024, δύο αυτογκόλ κι ένα πέναλτι με τον Εμπαπέ. Παρόλα αυτά, έχει φτάσει στα ημιτελικά και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Μόναχο, με στόχο την πρόκριση στον τελικό για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε μεγάλα τουρνουά.

Φυσικά, τα θετικά αποτελέσματα από μόνα τους, δεν αναιρούν το γεγονός ότι η Γαλλία δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στα γήπεδα της Γερμανίας, με βάση το ρόστερ και τις δυνατότητές. Αναπόφευκτα λοιπόν, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει γίνει δέκτης κριτικής και μάλιστα ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αναφορικά με το “βαρετό ποδόσφαιρο” που παίζουν οι πετεινοί.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός υπεραμύνθηκε των επιλογών του και των εμφανίσεων της ομάδας του, απαντώντας σε αυστηρό τόνο στην ερώτηση για βαρετό ποδόσφαιρο: “Μπορεί να μην παίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν, αλλά έχουμε ακόμη την ικανότητα να πυροδοτούμε συναισθήματα και να κάνουμε πολλούς Γάλλους, άνδρες και γυναίκες χαρούμενους με τα αποτελέσματά μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Αν βαριέστε, δείτε άλλο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε εμάς, είναι δικαίωμά σας”.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γαλλία στο προηγούμενο μεγάλο τουρνουά, στο Μουντιάλ του Κατάρ, σημείωσε συνολικά 16 γκολ, με τον Εμπαπέ να βρίσκει δίχτυα οκτώ φορές.