7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Euro 2024, Φαν ντερ Φάαρτ: “Η Αγγλία είναι ομάδα για τα σκ@τ@”

Euro 2024, Φαν ντερ Φάαρτ: “Η Αγγλία είναι ομάδα για τα σκ@τ@”

By on 11 Ιουλίου, 2024 0 951 Views

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ήταν έξαλλος με την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 εις βάρος της Ολλανδίας και εξαπέλυσε επίθεση κατά της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με κάθε άλλο παρά κολακευτικούς χαρακτηρισμούς.

Η Ολλανδία άρχισε ιδανικά τον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία με το γκολ του Τσάβι Σίμονς μόλις στο 7ο λεπτό όμως το φινάλε βρήκε τους οράνιε να αποχωρούν με σκυμμένο το κεφάλι για πέμπτη φορά στα έξι συνολικά ραντεβού τους στους 4 του Euro στα οποία έχουν πάρει συνολικά μέρος.

Και αυτό γιατί τα τρία λιοντάρια έκαναν την ανατροπή με τους Κέιν και Γουότκινς, με το γκολ του φορ της Άστο Βίλα στο 90+1′ να είναι μάλιστα μαχαιριά στην καρδιά για τους παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν και να προκαλεί το ξέσπασμα του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ.

Ο λόγος για έναν από τους πιο εμβληματικούς παλαιμάχους της Ολλανδίας (25 γκολ σε 109 συμμετοχές του με τη φανέλα με το εθνόσημο), με τον άλλοτε άσο των Άγιαξ, Ρεάλ και Τότεναμ να κατηγορεί τους παίκτες τους Άγγλους για την εικόνα τους στο χορτάρι.

“Η Αγγλία είναι μία ομάδα για τα σκ@τ@. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό παρότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο γήπεδο.

Ούτε εμείς κάναμε πολλά πράγματα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα”, τόνισε αρχικά ο 41χρονος, που εκτελούσε χρέη τηλεσχολιαστή για τον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό “NOS”, για να εκτοξεύσει κατόπιν τα βέλη του κατά της διαιτησίας για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των τριών λιονταριών στο πρώτο μέρος:

“Τόσο ο διαιτητής, ο Τσβάιερ, όσο και ο υπεύθυνος για το VAR, Ντάνκερτ, θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη”.