7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πυροβολισμοί και συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, έξω από τη Λεωφόρο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

Πυροβολισμοί και συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, έξω από τη Λεωφόρο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

By on 13 Ιουλίου, 2024 0 3019 Views


Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, που είχαν μάλιστα ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Το γήπεδο της Λεωφόρου άνοιξε τις πύλες του το βράδυ του Σαββάτου για να υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των πρασίνων επί ελληνικού εδάφους απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έλαβαν χώρα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ομάδας, στη συμβολή των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού το Σάββατο το απόγευμα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, κάποιος από τους οπαδούς χρησιμοποίησε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Εχουν τραυματιστεί συνολικά τρία άτομα, το ένα από τον πυροβολισμό στο πόδι, τα άλλα δύο από ξυλοδαρμό. Ολοι οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε 40 προσαγωγές. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ δεν αποκλείεται να απαγορεύσει την είσοδο φιλάθλων στη Θύρα 13 για λόγους ασφαλείας, μετά τα όσα συνέβησαν έξω από την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.